Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

80 találat a(z) "K&H" cimkére.

Magasabb fizetésnek örülhetnek a pályakezdő fiatalok

2018. március. 13. 12:29
A 19-29 éves fiatalok több mint felének van fizetése főállásából, míg minden harmadik fiatal a családjától kap anyagi támogatást. A rendszeres fizetéssel rendelkezők fele úgy érzi, hogy 2017-ben nagyobb jövedelemből gazdálkodhatott, mint egy évvel ezelőtt.

Ha eddig ezekbe a bankfiókokba járt, most kereshet újat

2018. január. 04. 16:01
Az Azénpénzem.hu pénzügyi tanácsadó portál kigyűjtötte, hogy hány bankfiókot zárnak be az év elején, és hol várhatók szolgáltatási szűkítések.

Bankpénztár helyett a befizetéseket is ATM-mel intézhetik az ügyfelek

2018. február. 19. 14:29
Egy év alatt, tavaly novemberig 2,5-szeresére, közel 368 milliárd forintra nőtt a K&H befizetős ATM-jein keresztül befizetett összeg. Februártól 22-re emelkedhet a pénztármentes bankfiókok száma, amelyek így a jövőben még jobban koncentrálhatnak a pénzügyi tanácsadásra.

Ennek a tíz startup cégnek az indulását segíti a K&H inkubátorprogramja

2018. február. 16. 18:58
Öt iparág képviseletében tíz startup került be a Start it @K&H inkubátorba, ahol fél éven keresztül, üzleti tanácsadást, dedikált iparági mentorokat belvárosi irodát, és a K&H hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerét vehetik igénybe ahhoz, hogy akár nemzetközi szinten is sikeres vállalkozás válhasson belőlük.

Ez a magyar kkv elárulja, mi kell a sikeres működéshez

2018. február. 12. 18:58
Ma egy cég hosszú távú sikeréhez a munkavállalók szakértelme és lojalitása, a partnerekkel való jó kapcsolat és a legmodernebb technológia alkalmazása kell – vallja a hazai fémfeldolgozásban meghatározó szerepet betöltő Ferzol Lemezmegmunkáló Kft., amely példaértékű hosszú távú stratégiájának elismerésére K&H családi vállalatok kiválósági díjat kapott.

Új piacokat hódítanának meg a hazai kkv-k

2017. szeptember. 29. 18:45
Tízből négy hazai kis- és középvállalkozás (kkv) szeretne új piacot meghódítani a már meglévő termékével, év elejéhez képest pedig több mint dupla annyian gondolkodnak új árucikk vagy szolgáltatás bevezetésén.

Elsősorban a magyar piacra fókuszálnak a hazai nagyvállalatok

2017. szeptember. 18. 13:02
Elsősorban a belföldi kereslettől függ a hazai nagyvállalatok jövedelmezősége, miközben az évekig meghatározó közterhek mára már nem érintik annyira érzékenyen a cégeket. A forint árfolyamváltozása és az infláció viszont egyre nagyobb hatással van profitabilitásukra.

Ezek a képességek, képzettségek szükségesek egy vállalkozás működtetéséhez

2017. szeptember. 12. 15:28
Egy vállalkozás sikeres működtetéséhez önmagában még nem elég, hogy rendelkezésre áll a szükséges pénz, kell szakmai tudás, valamint stressztűrő és kapcsolatépítési képesség is.

A legjobb családi vállalatokat keresi a K&H

2017. szeptember. 07. 15:30
A K&H idén is várja a családi vállalatok kiválósági díjra azon cégek jelentkezését, amelyek a sikeres működés mellett a családi értékek megőrzését, a generációváltást és a társadalmi felelősségvállalást is beépítik stratégiájukba.

Kevesebb profit maradhat a kkv-knál

2017. október. 25. 19:14
A korábbiakhoz képest magasabb, 8,6 százalékos árbevétel-, de szerényebb, 4,5 százalékos profitnövekedéssel terveznek a hazai cégek. Pénzügyeik következő egy évi alakulását tekintve a kisvállalkozások a legoptimistábbak.

összesen: 80 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8