Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

76 találat a(z) "K&H" cimkére.

Ha eddig ezekbe a bankfiókokba járt, most kereshet újat

2018. január. 04. 16:01
Az Azénpénzem.hu pénzügyi tanácsadó portál kigyűjtötte, hogy hány bankfiókot zárnak be az év elején, és hol várhatók szolgáltatási szűkítések.

Új piacokat hódítanának meg a hazai kkv-k

2017. szeptember. 29. 18:45
Tízből négy hazai kis- és középvállalkozás (kkv) szeretne új piacot meghódítani a már meglévő termékével, év elejéhez képest pedig több mint dupla annyian gondolkodnak új árucikk vagy szolgáltatás bevezetésén.

Elsősorban a magyar piacra fókuszálnak a hazai nagyvállalatok

2017. szeptember. 18. 13:02
Elsősorban a belföldi kereslettől függ a hazai nagyvállalatok jövedelmezősége, miközben az évekig meghatározó közterhek mára már nem érintik annyira érzékenyen a cégeket. A forint árfolyamváltozása és az infláció viszont egyre nagyobb hatással van profitabilitásukra.

Ezek a képességek, képzettségek szükségesek egy vállalkozás működtetéséhez

2017. szeptember. 12. 15:28
Egy vállalkozás sikeres működtetéséhez önmagában még nem elég, hogy rendelkezésre áll a szükséges pénz, kell szakmai tudás, valamint stressztűrő és kapcsolatépítési képesség is.

A legjobb családi vállalatokat keresi a K&H

2017. szeptember. 07. 15:30
A K&H idén is várja a családi vállalatok kiválósági díjra azon cégek jelentkezését, amelyek a sikeres működés mellett a családi értékek megőrzését, a generációváltást és a társadalmi felelősségvállalást is beépítik stratégiájukba.

Kevesebb profit maradhat a kkv-knál

2017. október. 25. 19:14
A korábbiakhoz képest magasabb, 8,6 százalékos árbevétel-, de szerényebb, 4,5 százalékos profitnövekedéssel terveznek a hazai cégek. Pénzügyeik következő egy évi alakulását tekintve a kisvállalkozások a legoptimistábbak.

A már elhelyezkedett fiatalok nehezebben mozdulnak meg egy jobb állásért

2017. november. 28. 17:44
A 19-29 éves fiatalok közel fele akár egy másik megyébe is átmenne dolgozni, a már aktív keresők esetében azonban 37 százalék ezt csak a jelenlegi fizetése duplájáért tenné meg. Egy jó külföldi állásajánlatra a fiatalok 17 százaléka biztosan igent mondana. A diákok nyitottabbak a külföldi munka iránt: mindössze 3 százalékuk utasítaná el a lehetőséget szemben a dolgozó fiatalok 20 százalékával.

Nő az érdeklődés a fogyasztóbarát hitelek iránt

2017. november. 28. 16:16
Bár még csak néhány százan jutottak hozzá a fogyasztóbarát lakáshitelhez, az érdeklődés nő a termék iránt. A kereskedelmi bankok azt követően kínálhatják fogyasztóbarát lakáshiteleiket az ügyfeleiknek, hogy megszerezték hozzá a minősítést a Magyar Nemzeti Banktól (MNB), amely júniustól nyitotta meg a pályázat lehetőségét a hiteltermékek minősítésére.

Harmincéves korukig maradnának a fiatalok a "mamahotelben"

2017. november. 23. 18:29
A lakással nem rendelkező fiatalok arra számítanak, hogy átlagosan 30 éves korukra költözhetnek saját ingatlanba. A 19-29 éves fiatalok 36 százaléka külvárosi kertes házban élne a legszívesebben, belvárosi, kisebb társasházi vagy lakóparki lakásban csak tízből egy tudja magát elképzelni.

Szolgáltatásokban a K&H lett az év biztosítója

2017. november. 21. 13:56
Újabb elismerésben részesült a K&H Biztosító. A társaság lett az Év biztosítója verseny szolgáltatási kategóriájának győztese. A Biztosítás.hu alkusz cég által szervezett versenyben 50 ezer ügyfél szavazata alapján választották ki a nyerteseket.

összesen: 76 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8