Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

54 találat a(z) "K&H" cimkére.

Béremeléssel csábítanák a munkaerőt az iparban működő vállalkozások

2017. március. 29. 14:47
Idén tízből négy vállalkozás készül fizetésemelésre, az ipari szektorban azonban ez minden második cégre igaz. Létszámbővítésre a kkv-k ötöde készül, leginkább az ipari szektor és a középvállalkozások álláshirdetéseivel találkozhatnak idén a munkavállalók.

Többet költöttek a SZÉP-kártya tulajdonosok az első két hónapban

2017. március. 17. 15:31
A kártyakibocsátók adatai szerint többet költöttek a Széchenyi Pihenőkártyával a kártyatulajdonosok az év első két hónapjában tavalyhoz képest.

Stabil gazdasági környezetre számítanak idén a hazai nagyvállalatok

2017. március. 08. 17:01
A következő években a jelenlegi gazdasági teljesítmény folytatódására, míg középtávon, 2020-ra erőteljesebb növekedésben bíznak a hazai nagyvállalatok. Többségük a 310 forint körüli euró árfolyam stabilizálódását feltételezi az év első felében.

Összegyűjtötte a K&H, hogy hol és mire érdemes vállalkozni

2017. május. 23. 19:13
Magyarország 18 ezer pontjáról gyűjtötte össze a K&H, hogy adott helyen milyen szolgáltatásra lenne igény. A lakossági igényfelmérésnek és a program oldalán elérhető lokális környezeti és gazdasági adatoknak köszönhetően a cégek is sikeresebben vághatnak bele vállalkozásuk bővítésébe.

Tízből négy kkv tervez valamilyen beruházást

2017. május. 03. 18:31
Továbbra is alacsony a vállalkozások beruházási hajlandósága, a kkv-k 41 százaléka tervez valamilyen fejlesztést a következő egy évben. A célokat tekintve nagyot lendült a gépek, berendezések bővítését tervezők aránya, de legtöbben továbbra is informatikai fejlesztésekre készülnek.

Nagyobb profitra számítanak a hazai kkv-k

2017. június. 08. 15:31
Ugyan az árbevétel-növekedést illetően az elmúlt negyedévihez hasonló várakozás jellemzi a kkv-kat, a profitnövekedés látványosan megugrott. Jelenleg a 300 millió forint éves árbevételt meghaladó cégek, illetve a Tiszántúlon működő vállalkozások a legbizakodóbbak pénzügyi kilátásaikat illetően.

Szerény bevétel- és profitbővülést várnak a hazai nagyvállalatok

2017. július. 17. 16:14
A következő egy év során a hazai nagyvállalatok 2,2 százalékos árbevétel-növekedésre és 1,4 százalékos profitbővülésre számítanak. Ez mérséklődést jelent a tavalyi kilátásokhoz képest.

Rosszabb feltételek mellett is nagyobb nyereséget várnak a kkv-k

2017. július. 05. 15:31
A közterhek emelkedésére számítanak a következő egy évben a hazai kkv-k, és megugrott azok aránya is, melyek a versenyhelyzet romlásától tartanak. Mindeközben kimagasló, válság előtti pénzügyi eredményeket várnak a cégek és a munkaerő-felvételi szándék is erősödött a szektorban.

Nem sokan számíthatnak idén béren kívüli juttatásra

2017. január. 30. 12:01
Tízből csupán négy hazai kis- és középvállalkozás (kkv) tervezi, hogy idén béren kívüli juttatást is ad dolgozójának. A legnépszerűbb most a munkába járás költségtérítése megelőzve az Erzsébet-utalványt, míg a pénzbeli jutalom stabilan tartja harmadik helyét.

Tízből heten úgy számolnak, nyugdíjasként is dolgozniuk kell majd

2017. január. 10. 15:31
Egyre többen számítanak munkás nyugdíjas évekre. A magyarok 69 százaléka gondolja úgy, hogy nyugdíj mellett is dolgozni fog a tavalyi 61 százalék után.

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6