Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

65 találat a(z) "K&H" cimkére.

Új piacokat hódítanának meg a hazai kkv-k

2017. szeptember. 29. 18:45
Tízből négy hazai kis- és középvállalkozás (kkv) szeretne új piacot meghódítani a már meglévő termékével, év elejéhez képest pedig több mint dupla annyian gondolkodnak új árucikk vagy szolgáltatás bevezetésén.

Elsősorban a magyar piacra fókuszálnak a hazai nagyvállalatok

2017. szeptember. 18. 13:02
Elsősorban a belföldi kereslettől függ a hazai nagyvállalatok jövedelmezősége, miközben az évekig meghatározó közterhek mára már nem érintik annyira érzékenyen a cégeket. A forint árfolyamváltozása és az infláció viszont egyre nagyobb hatással van profitabilitásukra.

Ezek a képességek, képzettségek szükségesek egy vállalkozás működtetéséhez

2017. szeptember. 12. 15:28
Egy vállalkozás sikeres működtetéséhez önmagában még nem elég, hogy rendelkezésre áll a szükséges pénz, kell szakmai tudás, valamint stressztűrő és kapcsolatépítési képesség is.

A legjobb családi vállalatokat keresi a K&H

2017. szeptember. 07. 15:30
A K&H idén is várja a családi vállalatok kiválósági díjra azon cégek jelentkezését, amelyek a sikeres működés mellett a családi értékek megőrzését, a generációváltást és a társadalmi felelősségvállalást is beépítik stratégiájukba.

Kevesebb profit maradhat a kkv-knál

2017. október. 25. 19:14
A korábbiakhoz képest magasabb, 8,6 százalékos árbevétel-, de szerényebb, 4,5 százalékos profitnövekedéssel terveznek a hazai cégek. Pénzügyeik következő egy évi alakulását tekintve a kisvállalkozások a legoptimistábbak.

Jelentősen megugrott a csok-folyósítás az idén

2017. november. 15. 16:18
Mindegyik banknál nőtt a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) folyósítási összege idén eddig a tavalyi év azonos időszakához hasonlítva. Több helyen is negyven százalék feletti volt a bővülés, miközben egyes pénzintézeteknél többszörösére emelkedett a kihelyezett összeg.

Az Erste, az UniCredit és a K&H konzorciuma ad hitelt a Gránit Pólusnak

2017. november. 14. 18:29
Meglévő hiteleinek refinanszírozása és a WestEnd City Center capex hitelkeretének biztosítása érdekében a Gránit Pólus 335 millió eurós szindikált hitelmegállapodást kötött az Erste Group Bank AG, az Erste Bank Hungary Zrt., az UniCredit Bank Hungary Zrt., az UniCredit SpA, valamint a K&H Bank Zrt. konzorciumával.

Beköltöznek a bankkártyák az okostelefonokba

2017. november. 03. 12:50
November 2-től a bankkártya helyett elég egy erre alkalmas mobiltelefon a K&H ügyfeleinek, ha fizetni szeretnének, mert elindult a bank új digitális terméke, a K&H mobiltárca. A bank arra számít, hogy a mobiltárca segítségével a jövőben tovább növekszik majd a kártyás vásárlások száma és összértéke.

Béremeléssel csábítanák a munkaerőt az iparban működő vállalkozások

2017. március. 29. 14:47
Idén tízből négy vállalkozás készül fizetésemelésre, az ipari szektorban azonban ez minden második cégre igaz. Létszámbővítésre a kkv-k ötöde készül, leginkább az ipari szektor és a középvállalkozások álláshirdetéseivel találkozhatnak idén a munkavállalók.

Többet költöttek a SZÉP-kártya tulajdonosok az első két hónapban

2017. március. 17. 15:31
A kártyakibocsátók adatai szerint többet költöttek a Széchenyi Pihenőkártyával a kártyatulajdonosok az év első két hónapjában tavalyhoz képest.

összesen: 65 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7