Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

60 találat a(z) "K&H" cimkére.

Elsősorban a magyar piacra fókuszálnak a hazai nagyvállalatok

2017. szeptember. 18. 13:02
Elsősorban a belföldi kereslettől függ a hazai nagyvállalatok jövedelmezősége, miközben az évekig meghatározó közterhek mára már nem érintik annyira érzékenyen a cégeket. A forint árfolyamváltozása és az infláció viszont egyre nagyobb hatással van profitabilitásukra.

Ezek a képességek, képzettségek szükségesek egy vállalkozás működtetéséhez

2017. szeptember. 12. 15:28
Egy vállalkozás sikeres működtetéséhez önmagában még nem elég, hogy rendelkezésre áll a szükséges pénz, kell szakmai tudás, valamint stressztűrő és kapcsolatépítési képesség is.

A legjobb családi vállalatokat keresi a K&H

2017. szeptember. 07. 15:30
A K&H idén is várja a családi vállalatok kiválósági díjra azon cégek jelentkezését, amelyek a sikeres működés mellett a családi értékek megőrzését, a generációváltást és a társadalmi felelősségvállalást is beépítik stratégiájukba.

Béremeléssel csábítanák a munkaerőt az iparban működő vállalkozások

2017. március. 29. 14:47
Idén tízből négy vállalkozás készül fizetésemelésre, az ipari szektorban azonban ez minden második cégre igaz. Létszámbővítésre a kkv-k ötöde készül, leginkább az ipari szektor és a középvállalkozások álláshirdetéseivel találkozhatnak idén a munkavállalók.

Többet költöttek a SZÉP-kártya tulajdonosok az első két hónapban

2017. március. 17. 15:31
A kártyakibocsátók adatai szerint többet költöttek a Széchenyi Pihenőkártyával a kártyatulajdonosok az év első két hónapjában tavalyhoz képest.

Stabil gazdasági környezetre számítanak idén a hazai nagyvállalatok

2017. március. 08. 17:01
A következő években a jelenlegi gazdasági teljesítmény folytatódására, míg középtávon, 2020-ra erőteljesebb növekedésben bíznak a hazai nagyvállalatok. Többségük a 310 forint körüli euró árfolyam stabilizálódását feltételezi az év első felében.

Összegyűjtötte a K&H, hogy hol és mire érdemes vállalkozni

2017. május. 23. 19:13
Magyarország 18 ezer pontjáról gyűjtötte össze a K&H, hogy adott helyen milyen szolgáltatásra lenne igény. A lakossági igényfelmérésnek és a program oldalán elérhető lokális környezeti és gazdasági adatoknak köszönhetően a cégek is sikeresebben vághatnak bele vállalkozásuk bővítésébe.

Tízből négy kkv tervez valamilyen beruházást

2017. május. 03. 18:31
Továbbra is alacsony a vállalkozások beruházási hajlandósága, a kkv-k 41 százaléka tervez valamilyen fejlesztést a következő egy évben. A célokat tekintve nagyot lendült a gépek, berendezések bővítését tervezők aránya, de legtöbben továbbra is informatikai fejlesztésekre készülnek.

Nagyobb profitra számítanak a hazai kkv-k

2017. június. 08. 15:31
Ugyan az árbevétel-növekedést illetően az elmúlt negyedévihez hasonló várakozás jellemzi a kkv-kat, a profitnövekedés látványosan megugrott. Jelenleg a 300 millió forint éves árbevételt meghaladó cégek, illetve a Tiszántúlon működő vállalkozások a legbizakodóbbak pénzügyi kilátásaikat illetően.

Magyarországon tízből négy vállalkozás nagykorú

2017. július. 26. 18:28
A hazai kis- és középvállalkozások (kkv) jelentős része több mint 20 éves múltra tekint vissza, miközben az 5 év alatti cégek aránya elenyésző.

összesen: 60 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6