Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

210 találat a(z) "jegybank" cimkére.

Engedély nélkül toborozhat ügyfeleket az Albaland és a Pink Rocks

2017. szeptember. 29. 19:28
Az MNB megtiltotta az Albaland Kft.-nek, a belize-i Pink Rocks Groupnak és a két cégben tulajdonos W. Attilának, hogy magyarországi befektetőktől anélkül gyűjtsenek megtakarításokat, hogy arra a jegybanktól engedélyük lenne.

Kecskeméten és Salgótarjánban is nyílik pénzügyi tanácsadó iroda

2017. szeptember. 19. 16:01
Kecskeméti és salgótarjáni ügyfélpontokkal bővült a pénzügyi fogyasztóvédelmi szolgáltatást nyújtó, jegybanki támogatással működő vidéki pénzügyi tanácsadó irodahálózat. Az új kirendeltségekkel együtt a lakosság 13 megyeszékhelyen, illetve a kitelepüléses tanácsadásokkal együtt összesen 30 városban kap ingyenesen szakértői válaszokat kérdéseire.

Érdemes POS-terminált telepíteni, mert imádunk bankkártyával vásárolni

2017. szeptember. 19. 09:02
Mind a darabszám, mind az érték alapján negyedével többet fizettünk a boltokban bankkártyával az idei második negyedévben, mint egy évvel korábban. Az internetes vásárlásoknál a bővülés mértéke ennél is nagyobb volt, elérte a 35 százalékot éves összevetésben.

Már nem csak kivenni, betenni is szeretjük a pénzt bankautomatával

2017. október. 27. 16:57
Ugrásszerűen megnőtt idén a készpénzkiadó automatáknál végrehajtott befizetések száma Magyarországon.

Év végéig intézhetik vidéki helyszíneken az ügyfélvagyon kiadását a Quaestor-károsultak

2017. október. 27. 09:29
A Quaestor Értékpapír Zrt. ügyfelei, akik még nem rendelkeztek a vagyonkiadással összefüggésben kiadható pénzeszközeik átutalásáról, illetve pénzügyi eszközeik transzferálásáról, már csak december 31-ig intézhetik ügyüket vidéki helyszíneken, ezt követően az ügyfélvagyon kiadására már csak személyesen a Quaestor budapesti irodáján lesz lehetőség.

Pár éven belül átveszi a készpénz szerepét a bankkártya

2017. október. 26. 16:13
Rohamosan bővül, 2015 eleje óta háromszorosára nőtt az érintéses vásárlások aránya. A teljes kártyával bonyolított forgalmat nézve is töretlen a fejlődés, egyedül az elfogadóhelyek száma fékezi a további növekedést.

Soha nem költöttünk még annyit biztosításokra, mint idén

2017. október. 24. 14:01
Történelmi csúcsot dönthet idén a biztosítók díjbevétele, főképp a vagyonbiztosítások gyarapodásával, a biztosításközvetítők új szerződéseinek értéke már meghaladta a válság előtti szintet.

Szépen kerestek az alkuszok a tavaly eladott biztosításokon

2017. október. 20. 11:43
Éves összevetésben több mint 12 százalékkal, mintegy 60 milliárd forintra nőtt tavaly a biztosításközvetítők jutaléka.

Hiányosságok miatt bírságolta az MNB az MFB-t

2017. október. 19. 13:14
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) különböző, elsősorban a hitelkockázatokra, illetve a tőkemegfelelésre vonatkozó szabályok megsértése, valamint a vállalatirányítás hiányosságai miatt együttesen 12,8 millió forintra bírságolta a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt.-t.

Januártól szigorúbb szabályok védik a magyarországi befektetőket

2017. október. 16. 12:30
Januártól a befektetési szolgáltatóknak minden költséget be kell mutatni az ügyfélnek szerződéskötéskor. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélye kell a határidős energia- vagy szén-dioxid-kvóta kereskedéshez, és befektetővédelmi aggályok esetén az MNB akár egyes, különösen kockázatosnak ítélt tőkepiaci termékek forgalmazását is megtilthatja.

összesen: 210 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11