Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Izer Norbert" cimkére.

Adótanácskozást rendez a pénzügyi tárca

2018. szeptember. 18. 10:47
Az elfogadott jogszabályokkal kapcsolatos gyakorlati tapasztalatok és a digitális kihívásokra adandó válaszok mellett az adóadminisztráció csökkentésének lehetőségeiről egyeztet pénteken a Pénzügyminisztérium a szakma legfontosabb képviselőivel – írja keddi számában a Világgazdaság.

Izer Norbert: a vállalkozóknál is csökkenteni kell az adminisztrációt az adózás területén

2018. szeptember. 02. 11:36
Míg a magánszemélyek esetében – az szja-bevallás adóhivatali elkészítésével – az adóval kapcsolatos adminisztráció csaknem nullára csökkent, addig a vállalkozásoké még mindig magas, ezért a versenyképesség további javulásához mindenképp szükség van a bürokratikus terhek csökkentésére – mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Adóügyek: Izer Norbert az új felelős

2018. május. 23. 17:15
Izer Norbert (korábbi helyettes) államtitkár felel az adóügyekért a Varga Mihály vezette Pénzügyminisztériumban.

2021-re a vállalkozások adóbevallását is a NAV készíti el

2018. június. 16. 09:01
A vállalkozók versenyképességének növelésében jelentős szerepet játszhat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – jelentette ki Varga Mihály a NAV vezetői értekezleten, amelyen bemutatta Sors Lászlót, az adóhivatal új vezetőjét.

A kisvállalati adókat ajánlja a vállalkozóknak a szaktárca

2017. február. 15. 16:15
Megéri a kis- és középvállalkozásoknak a kisadózó vállalkozások tételes adóját (kata) vagy a kisvállalati adót (kiva) választaniuk.

Adóváltozás: a fő irányok 2017-ben

2016. december. 05. 17:31
A jövő évi adóváltozások főbb elemeit Izer Norbert, a Nemzetgazdasági Minisztérium adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára foglalja össze.