Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

248 találat a(z) "innováció" cimkére.

Új GINOP-felhívás a láthatáron: 17 milliárd forint innovatív kkv-knak

2017. szeptember. 21. 16:30
Elindult „A kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” (GINOP-2.1.8-17) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése – tájékoztatott a kormány a hivatalos pályázati portálon.

Piros pont helyett virtuális pénzzel jutalmaznak egy csepeli iskolában

2017. szeptember. 20. 17:28
Elektronikus platformra helyezik a csepeli Burattino Általános Iskolában alkalmazott, virtuális pénzként működő pontrendszert, hogy a diákok jobban megismerhessék a pénzügyi rendszer működését. A gyerekek pontjaikat ezentúl betéti számlán helyezhetik el, ami kamatozik, sőt hitelt is föl lehet venni rá.

Háztartási hulladékkal reptetné gépeit a British Airways

2017. szeptember. 19. 19:01
Együttműködésre lépett egy megújuló üzemanyagokat gyártó céggel a British Airways olyan hulladékfeldolgozók tervezésére és létesítésére, amelyek megújuló repülőgép-üzemanyagot állítanak elő háztartási hulladékból.

Együtt fejleszti a húsárugyártás technológiáját a Pick és Szegedi Tudományegyetem

2017. szeptember. 11. 16:14
A hentesáru- és szárazárugyártás új eljárásmódjainak kidolgozása érdekében indított közös kutatás-fejlesztési projektet 1,71 milliárd forintos uniós támogatással a Pick Szeged Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem (SZTE).

Nemzetközi startup konferenciával zárult a nyár a Bálnában

2017. szeptember. 01. 17:00
A V4 országok legjobb startupjai mutatkoztak be augusztus 31-én a Bálna Budapest központban. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány „V4 EYES - Emerging Young EntrepreneurS” nemzetközi startup konferenciáján adták át a startup verseny díjait.

Fejlesztési adókedvezményt kaphatnak a közép-magyarországi régió innovatív vállalkozásai

2017. október. 25. 13:14
Adókedvezményt is igényelhetnek a jövőben a vállalkozások a közép-magyarországi régióban megvalósított fejlesztéseik során, amennyiben a parlament megszavazza Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek Tuzson Bencével, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával közösen benyújtott törvényjavaslatát.

A HeatVentors képviseli Magyarországot az InnoEnergy döntőjében

2017. október. 24. 08:01
A HeatVentors magyarországi startup vállalkozás HeatTANK nevű energetikai fejlesztésével lett az InnoEnergy PowerUP versenye regionális döntőjének magyar győztese, így ez a társaság képviselheti az országot a november 22-ei döntőben.

A Bridge Budapest kiválasztotta a hat fiatalt az idei ösztöndíj programjába

2017. október. 16. 17:45
A szakmai relevancia mellett a pályázók és a programban részt vevő cégek közötti kémiát is figyelembe vették az ösztöndíj elbírálói az idei kiválasztás során. Az idei jelentkezők között szép számmal akadtak olyanok, akik külföldi karrier lehetősége helyett szavaztak bizalmat a Magyarországon lebonyolított, hat hónapos programnak.

Sokszorosára nőhet a mogyorótermesztés egy új technológiának köszönhetően

2017. október. 13. 10:14
Két éven belül sokszorosára nőhet a mogyorótermesztés Magyarországon a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) és a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Zrt. (MKSZN) új technológiájának köszönhetően.

Jövő évtől közlekedhetnek Kaliforniában a vezető nélküli autók

2017. október. 12. 10:59
Jövő évtől vezető nélküli autók is közlekedhetnek Kaliforniában - döntöttek szerdán az illetékes kaliforniai hatóságok.

összesen: 248 db | 10 db/oldal

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15