Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

248 találat a(z) "innováció" cimkére.

Innovációval és hatékonysággal lehet erősíteni a magyar vállalkozásokat

2018. június. 08. 09:58
Adópolitikával, az innováció és a hatékonyság ösztönzésével lehet erősíteni a magyarországi kis- és közepes vállalkozásokat (kkv) - mondta Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kisvállalkozás-fejlesztési kollégiumának kihelyezett ülésén.

Kevesebb uránt tartalmazó üzemanyagot fejlesztenek ki a paksi atomerőműbe

2018. június. 06. 14:57
Kevesebb uránt tartalmazó, úgynevezett karcsúsított üzemanyagtípus kifejlesztésén dolgoznak magyar és orosz kutatók, amellyel költséghatékonyabban üzemelhet a paksi atomerőmű.

A Novotelben versenyeznek a jövő szállodájáért

2018. június. 05. 07:59
Magyarországon első alkalommal, Budapesten rendezik meg az AccorHotels szállodaipari Hackathon versenyét.

Applikáció készül cukorbetegeknek

2018. június. 04. 09:58
Idén is közel száz jelentkezőből választott nyertest a Blastoff Startup Verseny szakmai zsűrije. A kifejezetten cukorbetegek számára készülő alkalmazás a fődíjat és a Google, valamint a Liber8Tech különdíját is elvitte.

Szoftvercsomagot fejleszt az ukrán villamosenergia-piacra a magyar IP Systems

2018. július. 27. 15:01
​A nemzetközi energetikai szoftverfejlesztő tapasztalattal rendelkező magyar IP Systems Zrt. szállítja az ukrán villamosenergia-hálózat kiegyensúlyozói, piacüzemeltető és elszámoló szoftver rendszerét az Ukrenergo számára.

Mesterséges intelligencia chatel az E.ON Facebook-oldalán

2018. július. 27. 13:29
Az E.ON nemrég indította az éjjel-nappal rendelkezésre álló Chat Botit, a tanulékony chatbotot. Az új szolgáltatás célja, hogy az ügyfelek minél gyorsabban választ kapjanak kérdéseikre, illetve megoldást találjanak problémáikra. Az ügyfeleket kiszolgáló chatelő robot a bejövő üzenetek, kérdések alapján tanul, és a mesterséges intelligencia használatával egyre fejlettebb lesz.

Három magyar pályázót is jelöltek az európai innovációs díjra

2018. július. 26. 17:58
Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) bejelentette, hogy 41 pályázatot jelöltek a 2018-as EIT-díj négy kategóriájában, köztük három magyar pályamű is bejutott a végső megmérettetésbe.

Magyar startup cégek mutatkoztak be a baden-württembergi befektetői fórumon

2018. július. 26. 14:29
A Startup Campus részt vett a Venture Forum Neckar által szervezett "Industry 4.0 - Startups meets hidden Champions" nevű befektetői fórumon. A delegáció 4 innovatív magyarországi startup vállalkozása a kiállítási stand mellett, a színpadon is lehetőséget kapott, hogy meggyőzze a mintegy 120 fős befektetők és vállalati döntéshozókból álló közönséget az innovatív technológiák piacképességéről.

A Lufthansa vezérkara előtt prezentálhatnak a győztesek

2018. július. 24. 16:45
Magyar startupok ötleteit is várja a Lufthansa és az SAP közös versenye, az Aviation Blockchain Challenge.

Az MKIK egyetért az innovációs források elosztásának átalakításával

2018. július. 24. 12:01
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint a magyar vállalkozói társadalom meghatározó része egyetért a magyar kutatás-fejlesztés-innováció (KFI) rendszerének átalakításával.

összesen: 248 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11