Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

248 találat a(z) "innováció" cimkére.

Magyar startup mobilalkalmazása segít növelni az építőipari cégek hatékonyságát

2018. június. 27. 20:02
A Magyarországon működő építőipari cégek hatékonyságának növelésére, ezzel a szektorra jellemző munkaerőhiány enyhítésére kínálnak megoldást egy magyar startup, a Bauapp Kft. által fejlesztett mobil applikációk.

Egészségügyi fejlesztéseket mentorált az NN Biztosító

2018. június. 25. 19:01
Második szakaszát zárta a Sparklab by NN, az NN Biztosító inkubációs programja, amelynek keretében újabb három magyar kezdeményezés részesült mentoráló támogatásban. A Sparklab célja olyan technológiai újítások piacra vitelének elősegítése, amelyek az emberi életminőség javításában játszhatnak szerepet.

Elektromos járművek motorvezérlő egysége lett a győztes ötlet a startup versenyen

2018. június. 21. 16:58
Az észtországi Zubax Robotix nyerte a PowerUp!-t, a technológiai innovációkra szakosodott startup vállalkozások legnagyobb európai versenyét. A fejlesztésükben elkészült motorvezérlő egység 10 százalékkal képes növelni az elektromos erőforrással hajtott repülőgépek energiahatékonyságát.

Mesterséges felhőből palackozza a vizet Zalaszentgróton a Coca-Cola

2018. június. 18. 16:58
Bővítette gyártókapacitását a Coca-Cola HBC Magyarország. Mintegy 1,8 milliárd forintos beruházással egy új termék, az okosvíz palackozását indította el a cég. A felhők által inspirált technológiával előállított GLACEAU smartwater első körben Magyarországon kívül nyolc ország piacaira jut el Zalaszentgrótról.

Vereckei Péter lett az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete elnöke

2018. június. 14. 15:31
Vereckei Péter személyében júniustól új elnök képviseli az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületét. A Pfizer Magyarország ügyvezető igazgatói posztját is ellátó szakember közel húszéves gyógyszeripari tapasztalattal rendelkezik.

Erdélyi egyetemisták fejlesztése nyert az élelmiszer-innovációs verseny magyar fordulóján

2018. június. 13. 10:57
A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem diákjainak élelmiszeripari fejlesztése nyert az Ecotrophelia élelmiszer-innovációs verseny magyar fordulóján, így ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi döntőn idén október 21-én és 22-én Párizsban.

Már mobilapplikáción is lehet diktálni gázóraállást a Nemzeti Közműveknek

2018. június. 12. 08:01
Okostelefonon is intézhetik a Nemzeti Közművek ügyfelei földgáz-ügyeiket, miután az NKM elindította földgáz applikációját a korábban már működő áram applikáció megújítása mellett.

Sokkal olcsóbban lehet a szén-dioxidot kivonni a levegőből egy új technológiával

2018. június. 09. 07:58
Sokkal olcsóbban lehet a szén-dioxidot kivonni a levegőből egy kanadai cég új fejlesztésével. A Carbon Engineering szerint tonnánként 100 dollárnál (27 ezer forint) kisebb összegért képesek egy tonna szén-dioxidot kivonni a levegőből, míg a jelenlegi becsült ár 600 dollár körül van.

Hat külföldi állomáson indulnak a Startup Campus irodái

2018. június. 08. 18:59
Június 5-én mutatkozott be a Startup Campus Global Program. A decentralizált inkubátor hálózat célja, hogy az egész világot átfogó szervezetként segítse az érettebb startupok nemzetközi piacra lepését. A globális programban Budapest mellett, olyan városok szerepelnek mint London, Berlin, Hong Kong, Szingapúr, Chengdu és Shenzhen, és további európai és tengerentúli állomások indulása várható.

Lakóházakat építenek 3D nyomtatóval Eindhovenben

2018. június. 08. 10:58
A hollandiai Eindhovenben épülnek a világ első olyan lakóházai, amelyek felhúzásához háromdimenziós nyomtatót használnak. Az új technológia a kőműves munkát váltja fel.

összesen: 248 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11