Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

248 találat a(z) "innováció" cimkére.

Autóba szerelhető automata segélyhívót fejleszt az Albacomp

2017. május. 26. 08:02
Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. egymilliárd forint összköltséget meghaladó fejlesztés keretében gépjárművekbe utólag beszerelhető eCall fedélzeti eszközt és kommunikációs rendszert fejleszt, amihez 678,85 millió forint uniós támogatást nyert a GINOP-ból.

Vietnami vállalattal kötött megállapodást a Thermowatt Kft.

2017. május. 23. 17:44
Vízipari projektekről kötött megállapodást a vietnami Hoa Binh Építőipari és Ingatlanfejlesztő Vállalat és a Thermowatt Kft.

Magyar startup fejlesztése segít helyesen kitölteni a panaszkönyveket

2017. május. 18. 16:15
A fogyasztóvédelmi hatóság tavalyi ellenőrzései során az esetek 48 százalékában talált valamilyen szabálytalanságot a reklamációs jegyzőkönyvek kezelésében. Magyarországon elsőként egy startup, a Panaszkezelő.hu kínál átfogó, ingyenesen is elérhető támogatást a boltok számára e problémák megelőzésére.

Az uniós átlag kétharmadát költjük innovációra, nincs is eredménye

2017. május. 18. 14:45
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elemzése szerint Magyarország 2008 óta GDP-jének egyre nagyobb arányát fordította kutatás-fejlesztési és innovációs (k+f+i) tevékenységekre, ugyanakkor európai összehasonlításban a k+f+i folyamatok eredményessége a költések ellenére is stagnál.

10 milliárd forint kkv-k versenyképességének növelésére

2017. május. 17. 13:58
Összesen 148 mikro-, kis- és középvállalkozás csaknem 10 milliárd forint uniós támogatást nyert el versenyképességének növelésére - tájékoztatott a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára szerdán.

„Innováció marketing – marketing innováció”

2017. május. 17. 13:15
A sikert hozó üzleti és marketingtervezés innovációja és az innováció marketingjének tudásgazdaság által generált új kihívásai voltak a témái a BKIK által szervezett Tanácsadói Klubnak.

Magyarul "beszélő" vércukormérő segíti a látássérült diabéteszes betegeket

2017. május. 16. 15:31
Egy magyar fejlesztésű, a beteget szóban is tájékoztató vércukormérő segíti a látássérült diabéteszes betegeket. A most bemutatott készülék a több mint 32 ezer vak vagy súlyosan látássérült cukorbetegnek jelenthet segítséget.

Új technológiával fejlesztik a járművek oldalüvegeit a salgótarjáni Salgglasnál

2017. május. 12. 09:01
Több mint egymilliárd forintos beruházásban, új technológiával fejleszt ki autó oldalüveg terméket Salgótarjánban a Salgglas Zrt. A járműipari vállalat ehhez 380 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el.

Az uniós főtanácsnok szerint az Uber is "csak" egy taxicég

2017. május. 11. 16:16
Az Európai Bíróság főtanácsnoka szerint innovatív koncepciója ellenére hagyományos közlekedési vállalatnak minősül az internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó Uber, így érvényesíthető rá a hagyományos taxitársaságokra vonatkozó nemzeti szabályozás.

Varga: a gazdaság versenyképességét az határozza meg, hogy a vállalkozások mennyire innovatívak

2017. május. 11. 12:31
A "Díj a sikeres vállalkozásokért" elismerést vehette át a WOCO Ipartechnika Magyarország Kft., NHK Spring Hungary Kft., a Bortársaság, a Kókai Tömítéstechnikai Kft., valamint a GreenGo Car Europe Kft. és az Allegro Labs Kft.

összesen: 248 db | 10 db/oldal