Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

248 találat a(z) "innováció" cimkére.

Elindítja országos elektromos töltőállomás-hálózatát a Nemzeti Közművek

2017. november. 02. 17:00
Elindítja e-mobilitás szolgáltatását és a kapcsolódó országos elektromos töltőállomás-hálózat telepítését a NKM Nemzeti Közművek Zrt.

Pulykák takarmányozását kutatja-fejleszti a sásdi Y Takarmányipari Kft.

2017. március. 31. 11:01
Csaknem 560 millió forintból pulykatakarmányozással kapcsolatos kutatás-fejlesztésbe kezd a sásdi központú, baromfitáp-előállítással foglalkozó Y Takarmányipari Kft.

Budapesten gyűlnek össze a régió innovatív gondolkodói

2017. március. 30. 10:16
Magyarország egyre inkább innovációs központtá kíván válni, ezért a jövő évtől minden kutatásfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás kétszer annyi pénzt vonhat le az adóalapjából, mint amennyit innovációra fordít – jelentette be Szijjártó Péter a think.BDPST elnevezésű innovációs konferencián.

Egészségügyi fejlesztés kapta az Innovációs nagydíjat

2017. március. 29. 17:45
Átadták a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázat elismeréseit. Az Innovációs nagydíjat a 77 Elektronika Műszeripari Kft. kapta a gyógyászatban használt félautomata vizelet üledék analizátor termékcsalád kifejlesztéséért és forgalmazásáért.

Okoskaspók tervezésével tesztelték a magyar mérnökök felkészültségét

2017. március. 27. 14:45
Mindennapi növénytartást segítő okoskaspókat terveztek és építettek fiatal magyar mérnökök, akik az otthoni kertészkedést igyekeztek okosabbá tenni az Accenture “Tervezz és építs okoskaspót!” versenyének keretén belül. A benyújtott 11 okoskaspó terv mindegyike képes a távolból is figyelemmel kísérni a növények fejlődését.

Magyar startupok szállnak ringbe Kínában

2017. március. 21. 10:01
Az Enterprise Hungary és a Magyar Nemzeti Kereskedőház Get in the Ring néven nemzetközi startup versenyt rendez a kínai Chengduban. A májusi eseményen négy magyar vállalkozás kap lehetőséget, hogy megmérettesse magát nemzetközi befektetők előtt.

Magyar cégek a világ egyik legnagyobb startup fesztiválján

2017. március. 13. 14:45
Öt magyar innovatív vállalkozás vehet részt a világ egyik legnagyobb startup fesztiválján, az egyesült államokbeli Austinban szervezett South by Southwest (SXSW) Interactive-on a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) InnoTrade programjának közreműködésével.

Magyar találmánnyal zöldül a vasút

2017. március. 09. 13:02
Környezetbarátabbá teszi a vasúti személy- és teherszállítást a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest és az anyavállalat közösen fejlesztett vezetőtájékoztató rendszere. A vasúti szerelvények energiafogyasztását és károsanyag-kibocsátását csökkentő szoftver magyar mérnökök munkájának az eredménye.

A Beeem okostelefonjaikon keresztül köti össze a cégeket a vásárlókkal

2017. március. 05. 10:29
A közeli fizikai helyekhez kötődő információs szolgáltatásokat hozza a mobilunkra a Beeem. A technológiáról és az innováció szükségességéről Brachmann Ferenccel, a vállalkozás egyik alapítójával beszélgettünk.

Miért van férfiuralom a startup versenyeken?

2017. május. 31. 18:28
A startup versenyekre jelentkező csapatok döntően férfiakból tevődnek össze – derül ki a Blastoff felméréséből. nem mindenki a győzelemre hajt. A Brain Bar Budapest döntőjét június 3-án rendezik az Akvárium Klubban.

összesen: 248 db | 10 db/oldal