Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

248 találat a(z) "innováció" cimkére.

Nitrogénnel csapolt sörrel újít a Borsodi

2017. november. 23. 14:43
Már kapható a Borsodi Nitro, Magyarország első nitrogénnel dúsított világos söre. Az egyedi technológiával készülő láger sör mostantól meghatározott számú vendéglátóhelyen érhető el.

Félszáz kutatócsoport nyert támogatást az innovációs hivatal új kiválósági pályázatán

2017. november. 22. 09:31
Ötvenkettő kutatócsoport részesült összesen egymilliárd forint összegű támogatásban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal idén először meghirdetett új kiválósági pályázatán.

Robotok segítik a GE Hungary adminisztratív dolgozóinak munkáját

2017. november. 17. 16:58
Már 19 robot segíti a GE Hungary kétezer főt foglalkoztató budapesti szolgáltató központjában dolgozó munkatársakat. A pénzügyi, HR, jogi, értékesítési, és az ellátási lánchoz kapcsolódó folyamatok egyes elemeinek automatizációjával a GE az adminisztratív tevékenységek minőségét és hatékonyságát kívánja javítani.

Innovációs támogatást nyert nyolcvan vállalkozás

2017. november. 17. 12:29
Összesen 16 milliárd forint innovációs támogatást nyert 80 közép-magyarországi vállalkozás jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új termék, prototípus vagy technológia fejlesztésére.

Drónokhoz fejleszt mobilhálózati technológiát a Huawei

2017. november. 17. 08:01
Alacsony légtéri mobil adathálózati lefedettséget biztosító technológiát fejleszt a Huawei a drónok hasznosításában rejlő gazdasági potenciál kiaknázása érdekében. A Huawei Digitális Égbolt Kezdeményezése (Digital Sky Initiative) a drónok hálózatra kapcsolását célozza.

Hárommilliárd forintos támogatás tizenkét kutatócsoport-vezetőnek

2017. november. 14. 10:14
Tizenkét kutatócsoport-vezető nyert el egyenként 150 és 300 millió forint közötti támogatást a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) által kidolgozott és első ízben meghirdetett, 3 milliárd forint keretösszegű Élvonal kiválósági programban.

Az Interkerám Kft. és Janovák László kapta a Dél-Alföldi Innovációs Díjat

2017. november. 07. 10:13
A kecskeméti székhelyű Interkerám Kft. és Janovák László, a Szegedi Tudományegyetem oktatója kapta a Dél-Alföldi Innovációs Díjat, amelyet a Szegedi Akadémiai Bizottság a régió három kereskedelmi és iparkamarájával közösen alapított.

Magyar fejlesztésnek köszönhetően épülhetnek az első okos társasházak és okos lakóparkok

2017. november. 06. 11:44
Egy magyar startup, a Chameleon Smart Home fejlesztésével a világon elsőként jöhetnek létre okos otthonokkal kommunikáló okos társasházak vagy akár okos lakóparkok, az ingatlanberuházók pedig az eddigieknél jóval olcsóbban kínálhatnak okos megoldásokkal társasházi lakásokat.

Személyfelügyelő mobiltelefont fejlesztett a MOHAnet

2017. november. 06. 08:01
Lakossági és üzleti területen is használható, személyfelügyelő mobiltelefont fejlesztett a MOHAnet Mobilsystems Zrt. A Moniphone a fejlesztők várakozása szerint vezető szerepet tölthet be a személyfelügyeleti eszközök európai piacán.

Az együttműködésen múlik az európai energetika jövője

2017. november. 03. 18:29
A következő öt évben a korábbinál kiterjedtebb együttműködésre, illetve jelentős energetikai kutatás-fejlesztési programokra lesz szükség az Európai Unióban annak érdekében, hogy a közösség sikerrel adaptálja energetikai rendszerét az új technológiák adta kihívásokhoz.

összesen: 248 db | 10 db/oldal