Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

197 találat a(z) "ingatlan" cimkére.

Öt év alatt duplájára nőttek a lakásárak Szombathelyen

2018. április. 02. 10:22
A hagyományosan drága nyugat-magyarországi lakáspiacot sem kerülte el az árrobbanás és az építkezési hullám. Szombathelyen Ausztria közelsége, a kecsegtető munkalehetőségek és a fejlődő egyetemi élet is növeli a keresletet. A befektetési célú lakásvásárlás miatt a vevőknek résen kell lenniük – a legjobb lakások szinte azonnal elkelnek.

Nyílt árverésen értékesítik a volt pécsi bőrklinika épületegyüttesét

2017. szeptember. 29. 09:31
Nettó csaknem egymilliárd forintos kikiáltási áron, nyílt árverésen értékesíti az egykori pécsi bőrklinika épületegyüttesét a tulajdonos baranyai megyeszékhely önkormányzata.

A borászkodással a bortermő vidékek ingatkanpiaca is felélénkült

2017. szeptember. 28. 16:29
Szüret idején a hazai borvidékek ingatlanpiaca is nagyobb figyelmet kap. Számos az eladó hobbitelek és pince, és van vidék, ahol duplájára emelkedtek az árak az elmúlt években. A kereslet is élénkül, noha a szigorúbb szabályok miatt nehezebb építkezni.

Állami felújítási program növelheti tovább a panellakások népszerűségét

2017. szeptember. 27. 17:59
A panellakások iránti kereslet utóbbi időszakban tapasztalható dinamikus növekedésének okaként elsősorban az árelőnyt, a kedvező fenntartási költségeket nevezték meg a HG Media „Fókuszban: A Panelreneszánsz” című konferenciájának előadói. Az ingatlan.com által a konferencia számára készített kutatásból kiderül: a panellakások árelőnye úgy is jelentős, hogy értékük gyorsabban növekszik, mint a téglalakásoké.

Zöldombudsman: életveszélyes a kötelező kéményellenőrzés felszámolása

2017. szeptember. 27. 14:28
Életveszélyes a rendszeres, kötelező kéményellenőrzés felszámolása - közölte szerdán Bándi Gyula zöldombudsman annak kapcsán, hogy a Belügyminisztérium törvénytervezete a családi házak tulajdonosaira bízza a kéményellenőrzést.

Ingatlannak minősül-e a könnyűszerkezetes építmény?

2017. szeptember. 27. 13:00
Előfordulhat, hogy egy földterületen könnyűszerkezetű épület vagy más hasonló építmény áll. Ilyen esetekben nem elhanyagolható kérdés, hogy az építmény része-e a földterületnek, ingatlannak számít-e, vagy pedig ingóságnak. A kérdés eldöntésének adózási, építési és egyéb szempontból is jelentősége lehet. Mitől függ, hogy egy építmény ingatlannak számít-e?

Egyre nehezebb kicsekkolni a magyar fiataloknak a mamahotelből

2017. szeptember. 26. 14:58
Az Eurostat adatai szerint Magyarországon a 18-34 év közötti, dolgozó fiatalok 43,9 százaléka lakik egy háztartásban szüleivel. Az okok szerteágazók: egyesek anyagi, mások érzelmi indokok miatt maradnak. Sokan köztes megoldást választanak: külön lakrészt választanak le, vagy a tetőteret építik be.

Egy év alatt hatodával lettek drágábbak a lakások Debrecenben

2017. szeptember. 21. 16:01
A gazdasági fellendülés miatt gyorsan fejlődik Debrecen és agglomerációjának ingatlanpiaca. Az ingatlanokért munkások, egyetemisták és külföldi befektetők is versenyben vannak. A környező településeken még olcsóbban lehet ingatlanhoz jutni, de a be- és kiköltözőkkel együtt az ingatlanárak is folyamatos mozgásban vannak.

Százezer lakásban okoztak kárt az idei nyári viharok

2017. szeptember. 18. 12:01
Több mint 103 ezer esetben okoztak kárt a nyári viharok a lakásbiztosítással rendelkező ingatlanokban, a biztosítók összesen csaknem 6 milliárd forint kártérítést fizettek ki. A viharok, a beázások és a felhőszakadások ennél jóval több kárt okoztak a lakóingatlanokban, mivel a lakások több mint a negyedére nem kötöttek biztosítást.

Magyarországon juthatnak a legjobb feltételekkel hitelhez az ingatlanfejlesztők

2017. szeptember. 18. 10:31
A CBRE ingatlantanácsadó cég felmérése szerint a magyarországi ingatlanfejlesztők találkozhatnak a legjobb hitelezési feltételekkel Európában.

összesen: 197 db | 10 db/oldal

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15