Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

197 találat a(z) "ingatlan" cimkére.

Pörög az ingatlanpiac: a kereslet és az árak is tovább nőnek

2018. augusztus. 08. 09:01
A magyarországi ingatlanpiaci szereplők általában, és azon belül a budapestiek a GKI felmérése szerint még sosem voltak annyira derűlátók, mint idén júliusban.

Van megoldás a lakótelepi lakások legnagyobb problémáira

2018. augusztus. 03. 15:01
Budapest egyik legkedveltebb lakónegyede, a József Attila lakótelep megépítése óta alig változott. Az 1957 és 1981 között kiépült lakótelep a különböző építési technikák kísérleti terepé is vált. Van itt tégla, zsaluzott beton, és panelházból is többféle. A József Attila lakótelep most újabb kísérlet színterévé válik jótékony hatást gyakorolva lakókörnyezetre és ingatlanárakra egyaránt.

Milyen jogai vannak az ingatlan tulajdonosának a haszonélvezet fennállása alatt?

2018. augusztus. 01. 09:24
A haszonélvezeti jog olyan jogosultság, amely jelentősen korlátozza a tulajdonost az ingatlannal kapcsolatos jogainak gyakorlásában. A haszonélvezet az ingatlan birtoklásának, használatának, és hasznosításának jogát elődlegesen a haszonélvező számára biztosítja. Felmerül a kérdés, hogy milyen jogai vannak a tulajdonosnak a haszonélvezet fennállása alatt?

Nőtt az érdeklődés a csok iránt, miután könnyebbé vált az igénylés

2018. április. 30. 14:10
Érezhetően nőtt a családi otthonteremtési kedvezmény igényléseinek száma a pénzintézetek többségénél, miután a kormány március közepétől könnyített a feltételeken. A CIB-nél, a Takarék-csoportnál, az MKB-nál, az OTP-nél és az UniCreditnél is érzékelték a csok iránti érdeklődés növekedését.

Új erőre kap a paksi ingatlanpiac az atomerőmű bővítésétől

2018. április. 26. 17:57
Az utóbbi időben óriási ingatlanpiaci fejlődésen megy keresztül Paks, melyet tovább fokozhat az atomerőmű két új blokkjának várható megépítése is.

Kínaiak és oroszok vásárolják a magyarországi lakásokat

2018. április. 23. 09:59
A Magyarországon ingatlanszerzésre engedélyt kérelmező, nem EU-polgárok fele kínai. Mögöttük stabilan az oroszok állnak a második helyen, megelőzve az ukránokat és az izraelieket, de tavaly már a törökök is felzárkóztak az élbolyhoz.

Ilyen lakásbérleti díjakkal számolhat Budapesten

2018. április. 22. 07:33
Idén az első három hónapban a fővárosban a lakások átlagos havi bérleti díja valamivel több mint 122 ezer forint, a négyzetméterre vetített átlagos havi bérleti díj 2824 forint volt.

Újra "divat" lett a félszoba a lakásárak megugrása miatt

2018. április. 20. 17:01
A lakásvásárlóknak fontosabb a szobák száma, mint a lakás alapterülete. Sőt, amióta az egekbe szöktek a lakásárak, a vásárlók minél több szobát szeretnének belezsúfolni minél kisebb alapterületbe. Ezt az igényt az építők is igyekeznek kielégíteni – gyakran áthágva a vonatkozó előírásokat is.

Alacsony kamatkörnyezetben az ingatlan még mindig vonzó befektetési célpont

2018. április. 17. 18:00
Túlszárnyalhatja tavalyi teljesítményét az ingatlanpiac, ám a növekedés üteme csökkenni fog – mondja Balázs Zoltán, az Erste Bank ingatlan és strukturált finanszírozás igazgatója, az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője. A térség legjobb ingatlanfinanszírozó bankjának választott pénzintézet szakembere szerint az alacsony kamatkörnyezetben az ingatlan még mindig vonzó befektetési célpont lesz.

A többség legfeljebb 30 millió forintot szán a lakásvásárlásra

2018. április. 03. 15:01
Az utóbbi hat hónapban a lakásvásárlást tervezők többsége, 60 százaléka két- illetve három szobás ingatlant keresett, a vevők közel 80 százaléka maximum 30 millió forintot szán vásárlásra. Lakóingatlant 98 százalékban magyarok vásárolnak, az elenyésző külföldi vevő közül a legnagyobb arányban szerbek vannak.

összesen: 197 db | 10 db/oldal

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14