Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

197 találat a(z) "ingatlan" cimkére.

Lassabb tempóban, de idén is tovább nőnek az ingatlanárak

2018. február. 01. 19:01
A hazai ingatlanárak öt éve folyamatosan nőnek, az építkezési kedv és az új beruházások rekordokat döntenek. Az árak is dinamikusan emelkedtek, a legdrágább területen, a főváros V. kerületében megközelítették a 700 ezer forintos négyzetméterenkénti átlagárat, de az ország minden pontján erőteljes emelkedés tapasztalható.

Mérséklődő drágulást vár a szakértő a lakáspiacon 2019-ben

2018. december. 21. 13:25
Mérséklődő drágulást vár jövőre a lakáspiacon az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője, mivel szerinte a vevők nem tudják a végtelenségig követni az áremelkedést.

Egyre népszerűbbek Budapest külső kerületei

2018. december. 08. 17:37
Az ingatlan.com legfrissebb felmérése szerint egyre többen költöznek a főváros külső kerületeibe.

Céges ingatlanra vezetett végrehajtás: a legfontosabb tudnivalók

2018. augusztus. 28. 18:05
Milyen szabályokra kell figyelniük az adósoknak az adóvégrehajtás során? Mi történik a nem magánszemély tulajdonában lévő ingatlannal, ha végrehajtási eljárás alá kerül, elkerülhető-e a kényszerértékesítés? A kérdésekre dr. Csüllög Balázs adójogász, az RSM Hungary szenior adótanácsadója válaszol.

Budapesten a kevés telek szab határt a házépítési kedvnek

2018. augusztus. 23. 19:01
Budapesten is népszerűek a családi házak, főleg a szabadon beépíthető telkek hiánya miatt azonban az új építéseken belül arányuk fele a magyarországi átlagnak.

Nem érdemes halogatni a társasházi felújítást

2018. augusztus. 15. 07:58
Hiába nőtt az újlakás-építések száma az utóbbi években, ez a növekedés nem elegendő ahhoz, hogy a teljes lakásállomány gyors ütemben kicserélődjön. Ez azt jelenti, hogy elengedhetetlen a korábban épült, mára korszerűtlenné vált, elöregedett lakóépületek felújítása, fejlesztése.

Szívesen felokosítanák otthonukat a magyarok

2018. augusztus. 14. 13:59
Magyarországon is egyre több lakásban jelennek meg olyan modern, távolról vezérelhető és programozható rendszerek, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik mindennapjainkat, ráadásul a legtöbb esetben energiatakarékosak is. Az otthoni okosmegoldások még nem terjedtek el széles körben, de a többség készül a változásra, és szeretne lakásában ilyen berendezéseket.

Szuperkórház és ingatlanfejlesztések hajtják fel a lakásárakat Újbudán

2018. augusztus. 09. 18:01
A Budai Egészségügyi Centrum - vagy közkeletű nevén az új szuperkórház – telkéhez közel hatalmas ingatlanfejlesztések indultak Dél-Budán. A városrészben egy év alatt 16 százalékkal drágultak a lakások és az ingatlanárak további meredek emelkedésére lehet számítani.

Aldi áruházakkal bővíti kiskereskedelmi portfólióját az Appeninn

2018. augusztus. 09. 09:02
Az Appeninn Holding Nyrt. 513 millió forintért vásárolt egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant Miskolcon, ezen felül a társaság szerződést kötött további két ingatlanra Egerben és Biatorbágyon is. A három ingatlan hosszú távú bérbeadásáról az Appeninn az Aldi áruházlánccal tárgyal.

Megvásárolta az Erste Ingatlanalap a budapesti Mill Park irodaházat

2018. augusztus. 08. 18:29
Az Erste Alapkezelő Zrt. ingatlanalapja megvásárolta a két épületből álló Mill Park irodafejlesztési projektet a Skankskától. A Nordic Light irodaház 2016-os értékesítésével együtt a Mill Park már a második akvizíciót jelenti a budapesti ingatlanpiacon a Skanska és az Erste között.

összesen: 197 db | 10 db/oldal

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13