Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

197 találat a(z) "ingatlan" cimkére.

Sok pénz és kreativitás kell Budapesten egy loft-lakás megvásárlásához

2018. június. 14. 19:03
Szűkös a kínálat a budapesti ingatlanpiacon loft-lakásokból – igaz, ezeket jellemzően csak tehetős ínyencek engedhetik meg maguknak.

Bedőlt hiteles ingatlanokat árverez online a CIB Bank

2018. június. 14. 16:58
A korábbi évek aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB-csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A kínálatban budapesti lakások, siófoki üzlethelyiség és keszthelyi telek is van.

Lassul, de nem áll meg az áremelkedés a lakáspiacon

2018. június. 11. 17:58
Tavaly lezárult a meredek áremelkedés a hazai lakáspiacon, a drágulás ugyan nem állt meg, de tempója normalizálódott. Ha sikerül a piaci túlfűtöttséget elkerülni, ez a fázis még hosszan elnyúlhat. A vásárlói kör átrendeződésével, a befektetési célú vásárlások kisebbségbe kerülésével párhuzamosan a forgalom egyre nagyobb része irányul az olcsóbb térségek felé.

Egyre nehezebb kicsekkolni a mamahotelből

2018. június. 11. 09:58
A lakásárak utóbbi években tapasztalt rendkívül dinamikus emelkedése eredményeként a magyarok 63 százaléka érzi úgy, hogy a lakóhelyén túlárazottak az ingatlanok. Szinte sosem voltak ilyen magasan az ingatlanárak Magyarországon, ezért egyre nehezebb saját lakáshoz jutni, főleg a fiatalok vannak nehéz helyzetben.

Fellendíthetik a helyi ingatlanpiacot az okosváros-megoldások

2018. június. 07. 17:58
Június elején Salgótarján és Paks polgármestere megállapodást kötött arról, hogy együttműködve, egymás tapasztalataiból tanulva formálják át településeiket 21. századi smart cityvé. Az „okosváros”-megoldások fellendíthetik a helyi ingatlanpiacot is.

Ilyen szempontok alapján döntenek a lakásvásárlók

2018. június. 06. 14:30
Az ár mellett a környék és a ház vagy lakás mérete számít leginkább, amikor ingatlant keresünk – derül ki a Jófogás és a GKI Digital közös felméréséből. Az új otthont keresők főleg az internetről tájékozódnak, átlagosan három platformon kutatunk új otthon után.

Mit jelent, ha egy ingatlanra elidegenítési és terhelési tilalom került bejegyzésre?

2018. június. 06. 13:15
Az ingatlanra bejegyzett elidegenítési és terhelési tilalommal leggyakrabban pénzintézettel kötött kölcsönszerződéssel kapcsolatban találkozhatunk. E tilalom egy olyan korlátozás, amely az ingatlan tulajdonosának az ingatlannal való rendelkezési jogát korlátozza. Hogyan jöhet létre elidegenítési és terhelési tilalom, és milyen hatása van?

Öt év alatt duplájára drágultak a panellakások Budapesten

2018. június. 01. 17:01
A 2013-as mélypont óta a fővárosban több mint megduplázódtak a lakótelepi panellakások árai, míg a vidéki nagyvárosokban az árnövekedés „mindössze” 50-70 százalékos. Ennek fényében nehéz elképzelni a panelházak részleges visszabontását, sokkal reálisabb a korszerűsítés és a panelprogram.

Öt tipikus hiba, amibe beleszaladhat lakásvásárláskor

2018. július. 31. 14:02
Nincs könnyű helyzetben, aki mostanában szeretne lakást vásárolni. A vételben gondolkodók kétharmada szerint túlárazottak a lakások a környékükön, és a többségük úgy érzi, az árak még magasabbak lesznek. A jó vételnek számító ingatlanokért nagy a harc, de nem árt vigyázni: gyakran a legkecsegtetőbb ajánlatok tartogatják a legtöbb buktatót.

Jóváhagyta a MOM Park eladását a GVH

2018. július. 31. 11:59
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyta a MOM Park bevásárlóközpont átruházásáról szóló tranzakciót, így az az OTP Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába kerülhet.

összesen: 197 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11