Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

197 találat a(z) "ingatlan" cimkére.

Több lakás épül, de csúsznak a beruházások a munkaerőhiány miatt

2017. december. 20. 09:31
Idén a második negyedévben is folytatódott a lakásárak emelkedése. Az év első három hónapjához képest az áremelkedés nominálisan 2,9 százalékos, reál értékben 2,8 százalékos volt. Az előző év azonos időszakához képest 13 százalékkal kellett többet fizetni az ingatlanokért, míg reálértéken 11 százalékos volt a növekedés.

Egyre több a beköltöző, egyre kevesebb a szabad lakás Nyugat-Magyarországon

2017. december. 14. 16:58
Az utóbbi években felgyorsult a munkaerő vándorlása Magyarországon. Egyre többen költöznek olyan városokba, ahol válogathatnak a munkalehetőségek között. A legnépszerűbb célpontok: a Dunántúl, Nyugat-Magyarország és Budapest. Van azonban egy bökkenő, lakást találni olykor nehezebb, mint munkahelyet.

Közösségi központok lesznek a jövő bevásárlóközpontjai

2017. december. 14. 09:29
A jövő bevásárlóközpontjai közösségi központok lesznek, amelyeknek alapvető részei lesznek az egészségügyi, az oktatási és a szórakoztató egységek.

Átlag nyolcadával kerülnek többe a lakások, mint egy évvel korábban

2017. december. 13. 15:32
Idén elindult az árak kiegyenlítődése a magyar lakáspiacon, a drágább területeken kevésbé, míg az olcsóbb településeken és városrészekben jobban emelkedtek az árak. Az építések is beindultak, így a magyar lakáspiac „normál” üzemmódot felvéve érett szakaszba léphet.

Szigorodnak a lakások épületenergetikai szabályai

2017. december. 13. 12:31
Januártól minden, újonnan benyújtott építési engedély vagy bejelentés, illetve jelentős felújítás esetén már a költségoptimalizált energetikai követelményszint lép érvénybe.

Óriási buli lakásba fektetni a "bulinegyedben"

2017. december. 07. 19:14
Sörbiciklik ide, hangos romkocsmák oda, a pesti „bulinegyed” lakásárai kitartóan araszolnak fölfelé. A főváros VII. kerületének belső részén nem torpant meg az ingatlanpiaci kereslet, annak ellenére sem, hogy az elmúlt hónapokban sok ellentmondásos hír jelent meg a lakónegyedről.

Házvásárlást tervező kisgyerekes családoknak itt érdemes körülnézni Budapesten és környékén

2017. december. 05. 16:13
Egészségügyi, oktatási ellátás, utazás és ingatlanárak alapján az agglomerációban Nagykovácsi, Diósd, Budajenő, Dunaharaszti és Telki a nyerő a kertes házra vágyó kisgyerekes családoknak. A fővárosban a XI., XIV. és a XVI. kerület lehet az ideális.

Szeptember elsejével a vevőknek is becsöngetnek a lakáspiacon

2017. augusztus. 31. 18:30
Tizedével nő az ingatlanpiaci forgalom az iskolakezdés idején. Ősszel hagyományosan nő az érdeklődés a lakások iránt, az élénkülés pedig fokozottan érinti a felsőoktatási intézmények közelében fekvő ingatlanokat.

A műszaki szakértő mellett a banki finanszírozás lehet garancia egy új lakás minőségére

2017. augusztus. 24. 15:31
Egyre többen vágnak bele lakásépítésbe, gombamód szaporodnak a kivitelező vállalkozások. A dübörgő piacon a gyors beruházások és a rövid kivitelezési idő miatt felmerülhet a kérdés: az újépítésű ingatlanok esetében honnan lehet tudni, hogy megfelelő minőségű az elvégzett munka?

Egyre többen kapnak kedvet a családiház-építéshez

2017. augusztus. 21. 12:01
Sok család kezdett házépítésbe az elmúlt időszakban. Az adatok szerint folyamatosan nő a bejelentett és elkészülő családi otthonok száma.

összesen: 197 db | 10 db/oldal