Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

197 találat a(z) "ingatlan" cimkére.

Harmincéves korukig maradnának a fiatalok a "mamahotelben"

2017. november. 23. 18:29
A lakással nem rendelkező fiatalok arra számítanak, hogy átlagosan 30 éves korukra költözhetnek saját ingatlanba. A 19-29 éves fiatalok 36 százaléka külvárosi kertes házban élne a legszívesebben, belvárosi, kisebb társasházi vagy lakóparki lakásban csak tízből egy tudja magát elképzelni.

Ilyen hatással lehet az ingatlanpiacra, ha bezárul a budapesti körgyűrű

2017. november. 23. 17:01
Belátható időn belül bezárul az M0-ás körgyűrű: a tervek szerint 2022-re megépülhet a Megyeri-híd budai hídfőjétől az M1-es autópályáig tartó pályaszakasz is. Ma még óriási eltérések vannak az érintett települések között: Telkiben 430 ezer forintos, míg a tőle alig 7 kilométerre fekvő Perbálon 160 ezres négyzetméter áron kapható ház.

Nyilvántartásba vették az első Nemzeti Otthonteremtési Közösséget

2017. november. 23. 16:14
Elfogadta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Central Nemzeti Otthonteremtési Közösség (NOK) Szervező Zrt. által benyújtott első 180 fős közösség nyilvántartásba vételi kérelmét. Ezzel hivatalosan is elindulhat Magyarországon a nemzeti otthonteremtési közösségek működése.

Kedvezően változhat a lakásvételkor érvényesíthető illetékkedvezmény

2017. november. 22. 14:44
Egy, a parlamentnek benyújtott törvényjavaslat januártól az adózók számára kedvezően módosítaná a magánszemélyek lakásvásárlásakor érvényesíthető illetékalapkedvezmény, illetve illetékmentesség szabályozását.

Ingatlan-bérbeadás adózása: 2018-tól megszűnik az eho-kötelezettség

2017. november. 21. 14:01
Amennyiben egy vállalkozás belföldi magánszemélytől bérel ingatlant mint kifizető idén még köteles a magánszemély nyilatkozata alapján az szja és egészségügyi hozzájárulás (eho) levonására. 2018. január 1-től változik a szabályozás, megszűnik az eho-fizetési kötelezettség – hívja fel a figyelmet Hegedüs Sándor, az RSM Hungary adóüzletágának vezetője.

A panelprogram újra divatba hozta a távfűtést

2017. november. 16. 17:46
Évekkel ezelőtt a távfűtés szitokszónak számított az ingatlanhirdetésekben, most mégis egyre többen keresik, mert ma már ez az egyik legkényelmesebb és leggazdaságosabb fűtési mód az otthonokban. A növekvő érdeklődést az eladók is kihasználhatják.

Ezt kapni ma tízmillió forintért a magyar lakáspiacon

2017. november. 16. 16:13
Országosan az Otthon Centrum használt lakóingatlan kínálatának 20 százaléka, darabszámra 3450 kapható maximum 10 millió forint összegért. Budapesten nagyítóval kell keresgélni az ilyen olcsó ingatlanokat, amelyek leginkább a külső pesti kerületekben találhatóak és átlagosan 20-25 négyzetméteresek. A vidéki városokban kicsivel jobb a helyzet, kivéve a nyugati határszélen, ahol ez a kategória eltűnt a piacról.

Régen látott fordulatszámon pörög a magyarországi ingatlanpiac

2017. november. 14. 14:44
Minden várakozást felülmúlt idén az ingatlanfejlesztési piac bővülése, a még mindig erős növekedési potenciállal rendelkező iroda- és ipari ingatlanok mellett a lakáspiac is tovább pörgött. Az ágazat szereplői bíznak abban, hogy a kedvezményes 5 százalékos áfakulcs 2019 után is fennmarad.

Jobban megéri ingatlanirodát nyitni, mint lakásba fektetni

2017. november. 10. 15:29
A válság elmúltával újra évi mintegy 150 ezer lakóingatlan cserél gazdát Magyarországon, és az árak is gyorsan emelkednek, tavaly 15, idén további 10 százalékkal. A növekvő tortából a tulajdonosokon kívül a beruházók hasítanak ki nagyobb részt, de a közvetítők is részesednek belőle. Számítások szerint ma jobban megéri ingatlanirodát nyitni, mint lakásba fektetni.

Ilyen lakásárakkal számolhat a vidéki nagyvárosokban

2017. november. 02. 15:30
A százezer főnél népesebb vidéki városok közül Miskolcon és Nyíregyházán lehet a legolcsóbban lakást venni. A másik végletet Győr jelenti; itt a legmagasabbak a lakásárak, ezt követi Kecskemét. A vásárlók döntően mindenhol helyi lakosok és megfigyelhető, hogy nem hasít a csok, mivel a fejlesztők a kézpénzes vásárlókat részesítik előnyben.

összesen: 197 db | 10 db/oldal