Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

72 találat a(z) "informatika" cimkére.

Főként az internet- és tévészolgáltatások ajánlatait hasonlítanák össze az ügyfelek

2017. március. 31. 19:15
A vezetékes távközlési szolgáltatások közül a legtöbben más internetszolgáltatók csomagjaira kíváncsiak, s csaknem mindenkit az érdekel elsősorban, milyen a letöltési sebesség.

Világszerte optimisták a gazdaság alakulását illetően a vállalatvezetők

2017. március. 22. 09:01
A tavalyi évvel ellentétben idén világszerte optimisták a gazdaság alakulását illetően a vállalatvezetők a Fidelity International legfrissebb felmérése szerint.

A GE nem érzékeli a magyarországi munkaerőhiányt

2017. március. 16. 09:01
Képzett pénzügyi szakemberek és informatikusok felvételével bővítené közel kétezres létszámát a GE Global Operations budapesti központja – mondta Bjorn Bergabo, a GE szolgáltató központjának regionális vezetője.

Újdonságokkal készülnek a magyar kiállítók a CeBIT-re

2017. március. 14. 10:31
A magyar cégeken, startupokon túl állami digitális megoldásokat - online fizetési rendszerek, útdíjhálózat - is bemutatnak az idei digitális szakkiállításon, a hannoveri CeBIT-en.

Ha nem nyúlnak a zsebükbe a vállalkozók, megteszi azt az adatvédelmi hatóság

2017. május. 30. 15:01
Haladéktalanul meg kell kezdeniük a felkészülést az egy év múlva hatályba lépő Európai Adatvédelmi Rendeletben (GDPR) foglaltak betartására a magyar vállalkozásoknak. Az új szemléletű szabályozás ugyanis számos terhet ró az adatkezelőkre és -feldolgozókra, illetve a bírságolási tételek is rendkívüli módon megemelkedtek.

Mobilappoktól lesik el a vállalati programokat

2017. május. 25. 14:03
A vállalatok informatikai részlegei egyre gyakrabban vesznek át ötleteket a fogyasztóknak szánt mobilappoktól az üzleti alkalmazások felhasználói élményének javítására és a fejlesztés felgyorsítására.

NGM: átlátható módon kell szabályozni a fintech fejlesztéseket

2017. május. 18. 18:31
A digitalizáció a 21. század nagy kihívása, az innovatív, digitális pénzügyi megoldások hamarosan a mindennapok részét képezik, ezért a szabályozásban is fel kell készülni arra, hogy a fintech fejlesztések minél átláthatóbbak legyenek.

Tőkebefektetés segíti külföldi terjeszkedésében a Codecoolt

2017. május. 18. 17:44
Kétmillió eurós befektetést biztosít a PortfoLion Regionális Magántőke Alap a Codecool Kft. részére. A bevont tőke révén az oktatási szolgáltatások piacának legígéretesebb szegmensében folytathatja nemzetközi terjeszkedését a 2015-ben indult magyar programozóiskola.

A Red Hat, az Oracle, az SAP és a National Instruments is beszáll az informatikai képzésbe

2017. június. 19. 13:05
A kormány piaci szereplők bevonásával versenyképesebbé teszi az informatikai képzést Magyarországon – jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.

Ezeknek az informatikusoknak szűnik meg az állása

2017. június. 09. 13:14
A gyors technológiai fejlődés és az üzleti igények folyamatos változása miatt az informatikusoknak életük során többször is át kell képezniük magukat a szakmai túlélés érdekében.

összesen: 72 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8