Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

90 találat a(z) "informatika" cimkére.

Elektronikus ügyintézéssel gyorsítják a fogyasztóvédelmi panaszok kezelését

2017. szeptember. 29. 09:01
Elindult a fogyasztóvédelmi ügyintézési eljárások modernizálását szolgáló Digitális fogyasztóvédelem - a fogyasztóvédelmi feladatok elektronizálása című projekt.

Felvásárlással terjeszkedne az ügyviteli megoldások piacán a Kulcs-Soft

2017. szeptember. 20. 07:44
Árbevételét és nyereségét is növelte a magyar kkv-k részére ügyviteli megoldásokat fejlesztő Kulcs-Soft Nyrt. idén az első fél évben. Az árbevétel 16 százalékkal 768 millió forintra, a nyereség 19 százalékkal 213,8 millió forintra nőtt az előző év azonos időszakához képest.

Amerikai tiltott listán a Kaspersky Lab termékei

2017. szeptember. 14. 07:59
Az amerikai kormány betiltotta szerdán az orosz Kaspersky Lab informatikai cég termékeinek használatát a kormányhivatalokban.

Négy év alatt legalább négyezer informatikai fejlesztő állhat munkába

2017. október. 21. 17:15
Négy év alatt legalább 4 ezer informatikai fejlesztő állhat munkába a most induló Informatikai fejlesztői karrier start programnak köszönhetően - jelentette be Varga Mihály.

Már harmadik éve folyamatosan csökken a személyi számítógépek értékesítése

2017. október. 19. 08:43
A harmadik negyedévben már a 12. egymást követő negyedévben csökkent a személyi számítógépek eladása világszerte, de az idei utolsó negyedévben és különösen jövőre változhat a trend.

Komoly kihívás elé állítja a cégeket az új uniós adatvédelmi szabályozás, a GDPR

2017. október. 11. 19:13
Az a vállalat, amely megfelelően tudja menedzselni a digitális térben keletkező adatok elemzését, a digitális átalakulás nyertese lehet. Az adatrobbanás kora a lehetőségek mellett ugyanakkor jelentős biztonsági követelményeket is támaszt. Májusban lép hatályba az EU új, az információs technológiákhoz jobban alkalmazkodó adatvédelmi szabályozása (GDPR), amely komoly kihívás elé állítja a cégeket.

Budapesten hozta létre az okos városokat fejlesztő központját a Deutsche Telekom

2017. november. 14. 11:44
A Deutsche Telekom Budapesten hozta létre European Smart Solutions Center (ESC) központját, amelynek célja az okos városok fejlesztésének felgyorsítása Európában.

Magyar big data cég segít az ENSZ-nek az éhezés leküzdésében

2017. november. 14. 09:31
A magyar Starschema Kft. adatelemzési és adatvizualizációs megoldásait alkalmazza az ENSZ világélelmezési szervezete, a World Food Programme (WFP). Az együttműködés többek között a krízishelyzetek előrejelzésére, a segélyszervezet pénzügyi eszközeinek hatékonyabb felhasználására és logisztikai tevékenységének optimalizálására terjed ki.

Ugrásszerűen nőtt az informatikai képzésekre felvettek száma

2017. november. 14. 08:44
Az idei évben először nőtt ugrásszerűen az informatikai képzésekre jelentkezők és a felvettek száma a felsőoktatásban. A jövőben több olyan program is indul, ami ezt a tendenciát tovább erősíti.

Mióta ingyen van, sokkal többen kódoltatják ki mobiljukat a szolgáltatóval

2017. november. 09. 14:44
Mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei közül sokakat lázba hozott a készülékek ingyenes kikódolásának lehetősége. A társaságok október 24-től a határozott idejű szerződések lejárta után kötelesek ingyen kikódolni a csomagban adott mobilkészülékeket.

összesen: 90 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9