Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

15 találat a(z) "IBM" cimkére.

30 millió dolláros program a katasztrófákra felkészülésre

2018. június. 19. 12:57
Az IBM vezetésével olyan program indult, amely a felhő-, a mesterségesintelligencia- és a blokklánc-technológiák segítségével nyújt megoldást a természeti katasztrófákra felkészülésben.

Elavult szabadalmak miatt pereskedik az IBM?

2018. július. 23. 10:00
Gyakorlatilag minden nagy technológia céget megzsarolt az IBM, nyilatkozta a Groupon e-kereskedelmi cég ügyvédje egy szabadalmi perben egy Delaware-i bíróság előtt.

A sikeres turisztikai célú hirdetéshez használjon kék színt

2018. július. 09. 16:56
A turisztikai hirdetések hatékonyságát vizsgálta az IBM mesterséges intelligenciájának segítségével az Intren digitális marketingügynökség.

Továbbra is az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája

2017. szeptember. 26. 10:28
Immár az ötödik egymást követő évben idén is az Apple és a Google bizonyult a világ legértékesebb márkájának az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

Új igazgató az IBM Magyarország élén

2017. február. 02. 14:02
Új országigazgatót neveztek ki az IBM Magyarországi Kft.-nél. Rehus Péter új pozíciójában teljes körűen irányítja a magyarországi cég ügyfélkapcsolati munkáját és felel a vállalat teljes termék- és szolgáltatási portfóliójáért.

Az innováció kötelező!

2016. szeptember. 03. 09:01
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat új cikkében Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója foglalja össze, miért is kötelező ma mindenki számára az innováció.

Mesterség és intelligencia – Bárki dolgozhat Watsonnal

2016. október. 22. 10:00
Az iLex Systems Zrt és együttműködő partnerei által indított által indított jogi technológiai sorozat új cikkében Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója ad képet arról, hol tart napjainkban a mesterséges intelligencia kutatása és az automatizálás.

Az IBM-é a Ustream

2016. január. 21. 18:43
Az IBM csütörtökön bejelentette, hogy megvásárolta a magyar alapítású Ustream Inc. nevű, felhőalapú élő videostreaming szolgáltatást nyújtó vállalatot, a tranzakció pénzügyi részleteit azonban nem közölte.

IT-outsourcing vállalkozói oldalról: jogi aspektusok – III. rész

2015. szeptember. 27. 08:35
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat következő részében dr. Józsa Réka, az IBM Csoport Komplex IT megoldások Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának ügyvédje ismerteti a vállalatokat gyakran intenzíven érdeklő IT outsourcing jogi szabályozását.

IT-outsourcing vállalkozói oldalról: a jogi aspektusok – II. rész

2015. szeptember. 26. 08:17
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat következő részében dr. Józsa Réka, az IBM Csoport Komplex IT megoldások Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának ügyvédje ismerteti a vállalatokat gyakran intenzíven érdeklő IT outsourcing jogi szabályozását.

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2