Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

17 találat a(z) "hr" cimkére.

Új HR vezető a Praktikernél

2018. január. 12. 15:58
Márton Katalin lett a Praktiker új HR vezetője. A szakember korábban már dolgozott a barkácsláncnál, majd részt vett a Posta Biztosító felépítésében és a Saint-Gobain Építőanyag Kereskedő Zrt. átstrukturálásában.

Friedl Zsuzsanna lesz a Magyar Telekom hr-vezetője

2017. március. 27. 17:45
Friedl Zsuzsanna lesz a Magyar Telekom humán erőforrásért (hr) felelős vezérigazgató-helyettese. A távközlési vállalat új hr-vezetője a társaság ügyvezető bizottságának is tagja lesz.

Modernizálja HR-rendszerét a Bonafarm Csoport

2017. május. 24. 18:30
Felhőbe költözteti HR-rendszereit a Bonafarm Csoport, hogy elősegítse a szervezetnél zajló kultúraváltást, és modernizálja HR-folyamatait.

Felhőbe költözteti a HR-t az MVM és a Főgáz

2017. június. 14. 14:51
A versenyszféra számos cége után az MVM Csoport és a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz Zrt. döntött úgy, hogy a felhőbe helyezi HR folyamatait – jelentette be az SAP Hungary Kft.

ÚJ HR igazgató a Danubius Hotelsnél

2017. július. 18. 19:05
2017. július 17-től Dévényi Flóra tölti be a Danubius Hotels Group emberi erőforrások igazgatói pozícióját.

Új HR-főnökkel dolgozik a Microsoft Magyarország

2017. július. 12. 13:14
Szentpétery Boglárka vezeti július elejétől a Microsoft Magyarország HR osztályát. Elődje, Friedl Zsuzsanna, a Telekomnál folytatja.

Indivizo: „A HR digitalizációja most kezdődik el igazán”

2017. január. 31. 09:31
Az Indivizo a megújuló HR-módszereket megragadva segíti a vállalkozások kiválasztási folyamatait. A KamaraOnline-nak a vállalkozás alapítói, Illés Kata és Holics András beszéltek az új módszerek szükségességéről és az új keretekhez illeszkedő kiválasztási rendszerről.

Hat emberi tényező, amelyet lehet és érdemes nyilvántartani a HR informatikában

2017. január. 20. 11:02
A kompetencia területe a magyarországi vállalkozások esetében gyakran gyerekcipőben jár, különösen ha a méréséről és a nyilvántartásáról esik szó. Az emberi erőforrás gazdálkodás szempontjából a képzettség és a tapasztalat mellett ugyanis az emberi tényezők egyenrangú mércéje lehet alkalmazott szakértelmének és teljesítményének is. De vajon hogyan mérjük, és hogyan tartsuk nyilván ezeket?

CX-Ray: adatvezérelt döntések az emberi erőforrások tekintetében

2017. április. 29. 09:45
Az elégedetlen munkavállaló, a nem megfelelő kompetencia vagy a gyenge információáramlás mind okozhatják egy kis- vagy akár nagyvállalkozás sikertelenségét, esetleg bukását. A CX-Ray ezen hibák előrejelzésére létrehozott HR döntéstámogató szoftver. A vállalkozásról, lehetőségekről Hári Péterrel, a CX-Ray ügyvezetőjével beszélgettünk.

Május 2. is ünnep lehet: „a munkahelyek ünnepe”

2017. április. 28. 18:47
A Nemzetgazdasági Minisztérium és a KKVHÁZ kisvállalkozás fejlesztési klubja támogatásával és a Bespoke Principles társszervezésében „Humán erőforrás és szervezetfejlesztési csúcstalálkozóra” kerül sor május 2-án a Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztártermében.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2