Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "hitelgarancia" cimkére.

Portfóliógaranciával gyorsabban juthatnak hitelhez a hazai kkv-k

2018. január. 15. 08:01
Idén januártól egy új termék bevezetésével járul hozzá a hazai kis- és középvállalkozások (kkv-k) forráshoz jutásának még gyorsabbá tételéhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Az úgynevezett portfóliógarancia keretében a vállalkozások hiteleihez vállalt kezességek átfutási ideje minimálisra csökken.

Garantiqa: beruházásra készül minden második kisvállalkozás

2017. június. 18. 08:59
A hazai mikrovállalkozások harmada, a kisvállalkozások több mint fele tervez beruházást a következő egy évben - derül ki a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. országos, reprezentatív kutatásából.

Kedvezményes kezességvállalási díjat vezetett be a Garantiqa

2017. július. 04. 14:43
Kedvezményes kezességvállalási díjat vezetett be a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., a vállalkozások egy éven keresztül, egyes esetekben közel 30 százalékkal csökkentett díjakkal, beruházási hitelek esetében akár díjmentesen vehetik igénybe a kezességvállalási szolgáltatást.

Egyszerűbben kaphatnak állami kezest hiteleikhez a kkv-k

2017. december. 28. 15:01
Komoly segítséget jelent a vállalkozásoknak januártól az úgynevezett portfóliógarancia bevezetése, amely jelentősen egyszerűsíti az ügyintézést. A bankok saját maguk dönthetnek a garanciaintézmény bevonásáról, amelyről csak egy egyszerű adatszolgáltatást kell küldeniük.