Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

8 találat a(z) "hitelfelvétel" cimkére.

Indul a babaváró hitel-program, egyszerűsödik az adózás

2019. június. 28. 13:19
Érdemes lesz odafigyelnünk, hiszen július elsejével több területen is fontos jogszabályi változások lépnek hatályba, lássuk, mit kell tudni.

Szigorodnak októbertől a hitelfelvétel szabályai

2018. szeptember. 15. 08:45
Októbertől szigorodnak az adósságfék szabályok, hatályba lép ugyanis a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendelete, amely a rövidebb kamatperiódusú jelzáloghiteleknél a mostaninál alacsonyabb eladósodottságot enged meg a jövedelem mértékéhez képest.

Növekedett a hitelfelvételek száma az OTP Banknál

2018. november. 09. 15:44
Az OTP Bank hitelezése mind csoportszinten, mind az anyabank tevékenységét tekintve dinamikusan nő - mondta Bencsik László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese az OTP Csoport 2018. harmadik negyedéves eredményeit ismertető sajtóbeszélgetésen pénteken Budapesten.

Szigorítják a hitelfelvételt Szlovákiában

2017. szeptember. 04. 12:30
A jelzáloghitelek odaítélésével kapcsolatos szabályrendszer szigorodását követően a Szlovák Nemzeti Bank (NBS) a fogyasztói hitelek odaítélésével összefüggésben szigorítja a szabályokat.

Elbírna a román költségvetés 54 milliárd lejes hitelfelvételt?

2017. február. 15. 11:44
Kárt okoz a 2017-es költségvetés késlekedése, Kalus Johhanis államfőt azonban aggasztják a sarokszámok. Az sem kizárt, hogy visszaküldi a büdzsét a parlament elé.

Mekkora profitot mutasson ki egy cég, hogy a kívánt hitelösszeget megkapja?

2016. szeptember. 13. 14:02
Vállalkozóként nem szeretünk túl sok adót fizetni, csak a minimálisan szükséges összeg befizetetésére törekszünk. „Adóoptimalizálunk”, ami a kimutatott profit minimalizálásával jár együtt. A gond az, hogy ezzel a cégünk által felvehető hitel nagyságát is meghatároztuk. Minél alacsonyabb kimutatott profit, annál alacsonyabb megszerezhető hitel…

Milyen feltételeket kell teljesítenie egy vállalkozásnak ahhoz, hogy 20 millió forint hitelhez tudjon jutni?

2016. október. 07. 11:15
Számít a gazdasági múlt, a kimutatott eredmény és a rendelkezésre álló ingatlanfedezet is.

Csak bérbe adhatnák a lakásügynökség ingatlanait

2016. augusztus. 01. 11:29
Csak a rászorulók lehetnének a kedvezményes hitelfeltételeket nyújtó Első otthon program haszonélvezői Romániában. Az Országos Lakásügynökség által épített lakásokat nem lehetne többé megvásárolni.