Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

7 találat a(z) "határidő" cimkére.

Május vége: fontos határidőkre figyelmeztet a NAV

2018. május. 30. 17:33
A vállalkozásoknak május 31-ig kell benyújtaniuk a társaságiadó-bevallást és gondoskodniuk a beszámoló letétbe helyezéséről és közzétételéről – figyelmeztet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Szja-bevallás: ketyeg az óra

2018. május. 17. 12:31
Közeleg május 22-e, az szja-bevallás határideje – figyelmeztet a NAV.

Február 26. hétfő: fontos határidő egyéni vállalkozóknak

2018. február. 09. 12:59
Az egyéni vállalkozóknak 2018. február 26-ig kell összeállítaniuk és eljuttatniuk szja-bevallásukat a NAV-hoz – figyelmeztet az adóhivatal.

Sok múlhat az adóeljárási határidők betartásán

2018. február. 07. 10:31
A jövőben az adóhatóság rá lesz kényszerítve, hogy komolyan vegye a határozathozatalra nyitva álló törvényi határidőket, ugyanis a túllép és esetén nem róható ki adóbírság a cégekre. Az adózói oldalon viszont az észrevételek benyújtására kell különösen ügyelni a szigorú határidők miatt – figyelmeztet a Mazars.

Döntött a Kúria: a határidő lejárta után nem szankcionálhat a NAV

2017. október. 19. 17:45
Az adóhatósági eljárások jövőbeni menetét jelentősen befolyásoló ítéletet tett közzé a Kúria, amely az Art.-ben előírt határozathozatali határidő túllépéséhez fűz jogkövetkezményt. Döntése megerősíti, hogy a cégekre a jogszabályban meghatározott határidő leteltét követően nem szabható ki szankció – ellentétben az eddigi gyakorlattal, írja dr. Fekete Zoltán Titusz, az RSM Hungary adómenedzsere.

Adózás: év végi határidők és teendők

2017. december. 15. 14:43
Az adózással összefüggő év végi határidőket és teendőket a Mazars foglalta össze.

Több követelést hajthatnak be a kkv-szektorban Magyarországon

2015. október. 07. 13:20
Javult a fizetési fegyelem Magyarországon, az ügyfelek rövidebb határidőkkel és pontosabban fizetik a számlát, mint egy évvel korábban - ismertette Thummerer Péter, a követeléskezelő EOS-csoporthoz tartozó EOS Faktor Zrt. ügyvezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.