Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "Gyuricza Csaba" cimkére.

Innovációs kiállítást és vásárt szerveznek Budapesten

2018. szeptember. 25. 13:08
Első alkalommal rendezik meg az Innovációs kiállítás és vásárt 2019. március 1. és 3. között a Hungexpo Budapest Vásárközpontban – jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón kedden.

Együttműködési megállapodást írt alá az MNKH és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ

2018. március. 13. 16:40
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ együttműködési megállapodást írt alá Budapesten, amelynek célja, hogy a Kárpát-medencében elért agrárkutatási és innovációs eredményeket az MNKH a külpiaci kapcsolatai révén világszerte ismertté tegye.

Határidőre kifizetik az agrártámogatásokat

2016. június. 29. 18:44
Határidőre, június 30-ig valamennyi 2015. évi egységes agrártámogatási kérelmet kifizetnek az igénylőknek – jelentette be Fazekas Sándor szerdán a Pest megyei Alsónémediben megtartott sajtótájékoztatóján.

Agrárium: kinyíltak az uniós pénzcsapok

2016. február. 23. 18:36
Megfeszített munkával, de sikerül eljuttatni az uniós forrásokat a gazdákhoz – mondta el Gyuricza Csaba, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnöke a Portfolio Agrárium 2016 konferencián. Az ország vezető szakemberei a várható pályázati dömpingről, a zöldítés revíziójáról és a még megjelenés előtt álló pályázati felhívásokról beszélgettek a rendezvény délelőtti szekciójában.

178 ezer agrártámogatási kérelem érkezett az MVH-hoz

2015. augusztus. 05. 15:22
Kedvezőnek értékelte az egységes agrártámogatási kérelmekkel kapcsolatos tapasztalatokat Gyuricza Csaba, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnöke, aki egyben jelezte: az előleg-kifizetések az ellenőrzéseket követően, októberben kezdődhetnek.