Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

26 találat a(z) "Győrffy Balázs" cimkére.

Most Szabolcsban a legnépszerűbb a diótermesztés

2018. szeptember. 10. 18:00
A dió a magyar gyümölcstermelés egyik perspektivikus termékének számít. Jó évjáratokban a minősége is kiemelkedik a kínálatból, ezért keresett exportcikkünk – hangzott el a Lengyeltótiban megtartott dió szakmai konferencián.

Útmutató készül a vadkár felmérésére

2018. június. 29. 08:05
Várhatóan hónapokon belül megjelenik az egységes vadkárfelmérési útmutató, amely új alapokra helyezi majd a vadkár felmérését. Az útmutató alkalmazásával javulhat a földhasználók és vadgazdálkodók közötti viszony, és csökkenhet az elmúlt két évtizedben szinte folyamatosan növekvő tendenciát mutató vadkár – tájékoztatott Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

Közös agrárpolitika 2020 után: korszerűsítést és egyszerűsítést javasol az Európai Bizottság

2018. június. 02. 12:31
A közös agrárpolitika (KAP) korszerűsítését és egyszerűsítését javasolja az Európai Bizottság. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke szerint a legfontosabb a következő hétéves költségvetési keretének a nagysága, az erre vonatkozó bizottsági javaslatot a NAK továbbra is elfogadhatatlannak tartja.

A technológiai fejlesztés a versenyképességet segíti, de nem váltja ki az ember részvételét az agráriumban

2018. július. 28. 09:50
„A mezőgazdaság modernizációjának hatása a vidékre” címmel tartott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kerekasztal-beszélgetést a XXIX. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében. Az esemény résztvevői szerint a mezőgazdaság és az élelmiszeripar technológiai fejlődése folyamatosan zajlik, azonban a gazdák és a szakemberek szerepét ez soha sem váltja ki.

Folytatódik a Magyarok Kenyere program

2018. július. 10. 13:00
Idén nyolcadik évébe lépett a Magyarok Kenyere jótékonysági program a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főszervezésében, a MAGOSZ együttműködésével.

A tejesek sem akarnak kimaradni az áfacsökkentésből

2018. január. 23. 18:59
Az UHT tejek áfájának mihamarabbi mérséklését, illetve a tisztességtelen nagykereskedők fokozottabb ellenőrzését sürgetik a piaci szereplők – hangzott el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett tejágazati megbeszélésen.

Bocsánatkérést sürget az Agrárkamara elnöke

2018. január. 17. 10:31
Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke levélben szólítja fel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetőségét, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot a magyar gazdálkodóktól. A TV2 Tények január 11-i riportjában a cég szóvivője emberéleteket kért számon a gazdákon, amit a Kamara felháborítónak tart.

Milliárdokból fejleszti a falugazdász-hálózatot az agrárkamara

2018. január. 16. 15:29
Számos, a gazdálkodást könnyítő intézkedés született a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kezdeményezésére - hangsúlyozta a testület elnöke kedden Budapesten évindító sajtótájékoztatóján.

Egymilliárd forintot spóroltak az országnak a falugazdászok

2018. február. 05. 17:30
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai 2014 óta közel 1000 milliárd forintnyi forrás lehívásához segítették hozzá a gazdálkodókat – hangzott el a NAK mezőcsáti megújult falugazdász irodájának február 2-i átadásán.

Süli János: Paks II. garantálja a környezet tisztaságát

2018. augusztus. 11. 09:15
Paks II. garantálja a környezet tisztaságát, káros kibocsátásra semmilyen esetben sem kerülhet sor – jelentette ki a beruházásért felelős tárca nélküli miniszter Szentlőrincen.

összesen: 26 db | 10 db/oldal

1 2 3