Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

8 találat a(z) "gyógyszergyártás" cimkére.

500 Richteres álláshely kerülhet veszélybe Romániában

2018. június. 21. 15:30
A romániai Gyógyszer és Orvosi Eszközök Nemzeti Hatósága csütörtöki hatállyal felfüggesztette a Richter Gedeon Nyrt. helyi leányvállalatának működését a helyes nagykereskedelmi gyakorlat előírásainak megsértése miatt.

Ezért csökkentette gyógyszereinek árát a Pfizer

2018. július. 11. 09:00
Donald Trump amerikai elnök kedden egyeztetett a Pfizer gyógyszeripari óriásvállalattal, majd a cég este bejelentette, hogy csökkenti több készítménye árát.

Izraeli dolgozóinak negyedétől válhat meg a Teva

2017. november. 23. 15:29
Az izraeli Teva vállalat drasztikus elbocsájtási hullámra készül. Várhatóan megválik izraeli dolgozóinak negyedétől az új, hatékonyságnövelő szerkezetátalakítási reformprogram keretében.

Milliárdos beruházással bővítette budapesti gyógyszergyárát a Xellia

2017. augusztus. 22. 17:01
Új épülettel bővítette budapesti gyógyszergyárát a súlyos és életveszélyes fertőzések kezelését szolgáló szerek gyártására szakosodott dán Xellia Pharmaceuticals. A 13 millió dollár (mintegy 3,5 milliárd forint) értékű beruházással 80 új, magasan kvalifikált munkahelyet hoztak létre a kőbányai üzemben.

Nincsenek egyértelmű bizonyítékai a Sanofi bűnösségének

2017. április. 19. 11:01
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint nincsenek egyértelmű bizonyítékok hátrányos fogyasztói következményekre a Sanofi-Aventis Magyarország Zrt. (Sanofi-Aventis) magatartását vizsgálva, és az eljárás folytatásától sem várható eredmény, ezért a hatóság megszüntette a vizsgálatot.

Olcsóbb a gyógyszer, csak épp nem kapni Erdélyben

2017. április. 18. 10:29
Kovászna, Kolozs és Bihar megyében egyre nagyobb gondot okoz, hogy a tervezett árcsökkentés miatt fokozatosan tűnnek el az olcsó orvosságok.

Bővíti budapesti üzemét a dán Xellia Pharmaceuticals gyógyszeripari vállalat

2016. május. 25. 17:01
Új, központosított laboratóriumi szolgáltatásoknak otthont adó épülettel bővíti budapesti gyógyszergyárát a súlyos és életveszélyes fertőzések kezelését szolgáló szerek gyártására szakosodott dán Xellia Pharmaceuticals.

Kirobbanó formában a Richter, 63 százalékos növekedés

2015. július. 30. 09:08
Az elemzői várakozásoknál jóval kedvezőbb második negyedévi gazdálkodásról számolt be a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökön. A gyógyszergyár nettó nyeresége 22,46 milliárd forint lett az április-júniusi időszakban, 62,6 százalékkal felülmúlva a múlt év azonos időszakát.