Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

176 találat a(z) "GVH" cimkére.

Utólag is ellenőriz és büntethet a versenyhivatal

2017. augusztus. 02. 16:14
Visszavonhatja a megadott fúziós engedélyt és az éves árbevétel egy százalékának megfelelő bírságot is kiszabhat a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), amennyiben az érintett felek megtévesztő vagy hiányos dokumentációt nyújtanak be a hivatal részére a fúziós bejelentésnél.

Közzétette PSR stratégiáját a Gazdasági Versenyhivatal

2017. április. 28. 17:15
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kidolgozta PSR stratégiáját, mint a tevékenységének kiterjesztését a fogyasztói jólét növelésének érdekében – mondta Tevanné dr. Südi Annamária főtitkár a GVH társadalmi közfelelősség-vállalásáról, azaz PSR tevékenységéről tartott műhelybeszélgetésen.

Nincsenek egyértelmű bizonyítékai a Sanofi bűnösségének

2017. április. 19. 11:01
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint nincsenek egyértelmű bizonyítékok hátrányos fogyasztói következményekre a Sanofi-Aventis Magyarország Zrt. (Sanofi-Aventis) magatartását vizsgálva, és az eljárás folytatásától sem várható eredmény, ezért a hatóság megszüntette a vizsgálatot.

Az online kereskedelemre fókuszálhat a Gazdasági Versenyhivatal

2017. április. 14. 11:19
Várhatóan a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) fókuszába kerül az online kereskedelem a következő években – hangzott el a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda és a Vállalati Jogtanácsosok Európai Egyesülete (ACCE) közösen tartott konferenciáján. A polgári bíróságokon indított kártérítési perek növelhetik a versenykorlátozások elleni küzdelem hatékonyságát.

Rengeteg pénzt megspórolt a fogyasztóknak a GVH

2017. április. 12. 16:01
A fogyasztók 2010 és 2016 között mintegy 136 milliárd forintot takarítottak meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tevékenysége révén.

Először használta új „kkv-eszközét” a GVH

2016. szeptember. 29. 17:00
A GVH két ügyben, egy gyógyszer és egy étrend-kiegészítő reklámozásával összefüggésben hozott döntést, és első alkalommal részesített figyelmeztetésben eljárás alá vont kis- és középvállalkozásokat.

Egy kézbe kerül két nagy magyarországi nyomdacsoport

2016. szeptember. 26. 19:02
A szórólap- és magazinnyomtatás piacának jelentős része, több mint kétharmada kerül egy kézbe, miután a GVH engedélyezte, hogy a német tulajdonú Fastrock felvásárolja az Ipress nyomdaipari vállalkozást.

Főleg kartellezés miatt bírságolt tavaly a versenyhivatal

2016. szeptember. 20. 15:00
Több mint ötmilliárd forint bírságot szabott ki tavaly a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A bírság nagyobb részét a versenykorlátozó megállapodások, a kartellezés miatt szabták ki - mondta Juhász Miklós, a GVH elnöke az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén kedden.

Túlzó állítások: 5 milliós bírságot szabott ki a GVH

2016. szeptember. 16. 11:15
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Manna Natúr Kozmetikum Kft. megalapozatlan hatásokkal reklámozta egyes termékeit. A GVH a jogsértésért 5 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásra.

Csípték a GVH szemét a túlzó hatással reklámozott hajápolási termékek

2016. szeptember. 09. 17:15
Megalapozatlan, túlzó hatásokkal is reklámozta Alpecin hajápolási termékeit a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Medimprove Marketing Kft., és a Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG, a jogsértésért ötmillió forint bírságot szabtak ki a Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG-re.

összesen: 176 db | 10 db/oldal

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16