Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

75 találat a(z) "GVH" cimkére.

Viszonteladási árrögzítés: fokozottan figyel a GVH

2017. január. 16. 15:30
Szigorúbb versenyszabályok határozzák meg a gyártók és forgalmazók működését 2017-től. A Gazdasági Versenyhivatal fokozott figyelmet szentel az úgynevezett viszonteladási árrögzítéssel kapcsolatos kihágásoknak. Az érintett cégek gyakoribb vizsgálatra számíthatnak, amelyek komoly bírságokat is eredményezhetnek.

Edukációs oldallal segíti a tiszta versenyt a GVH

2017. január. 15. 10:01
A versenyjogi megfelelés több, mint a jogszabályok betartása. Egy szemlélet, amely a gazdasági versenyt szabályozó törvények és normák vállalati gyakorlatba ültetését és követését jelenti. Ennek a hozzáállásnak a kialakítását egy külön internetes oldallal is segíti a GVH.

"Testsúlycsökkentő csodaszer" forgalmazóját bírságolta a GVH

2017. január. 12. 12:02
Nem bizonyult testsúlycsökkentő csodaszernek a zöld teában pácolt aszalt japán szilva. A terméket leszedték a boltok polcairól, a forgalmazó megbírságolta a GVH.

Összejátszott egymással a Duna House és az Otthon Centrum

2017. január. 10. 14:01
Felosztották a piacot, egyeztették áraikat, minimális közvetítői jutalékot határoztak meg a magyarországi lakásközvetői piac legnagyobb szereplői, a Duna House és az Otthon Centrum. A kartell miatt a társaságokat összesen több mint 75 millió forintra bírságolta a GVH.

Először használta új „kkv-eszközét” a GVH

2016. szeptember. 29. 17:00
A GVH két ügyben, egy gyógyszer és egy étrend-kiegészítő reklámozásával összefüggésben hozott döntést, és első alkalommal részesített figyelmeztetésben eljárás alá vont kis- és középvállalkozásokat.

Egy kézbe kerül két nagy magyarországi nyomdacsoport

2016. szeptember. 26. 19:02
A szórólap- és magazinnyomtatás piacának jelentős része, több mint kétharmada kerül egy kézbe, miután a GVH engedélyezte, hogy a német tulajdonú Fastrock felvásárolja az Ipress nyomdaipari vállalkozást.

Főleg kartellezés miatt bírságolt tavaly a versenyhivatal

2016. szeptember. 20. 15:00
Több mint ötmilliárd forint bírságot szabott ki tavaly a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A bírság nagyobb részét a versenykorlátozó megállapodások, a kartellezés miatt szabták ki - mondta Juhász Miklós, a GVH elnöke az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén kedden.

Túlzó állítások: 5 milliós bírságot szabott ki a GVH

2016. szeptember. 16. 11:15
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Manna Natúr Kozmetikum Kft. megalapozatlan hatásokkal reklámozta egyes termékeit. A GVH a jogsértésért 5 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásra.

Csípték a GVH szemét a túlzó hatással reklámozott hajápolási termékek

2016. szeptember. 09. 17:15
Megalapozatlan, túlzó hatásokkal is reklámozta Alpecin hajápolási termékeit a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Medimprove Marketing Kft., és a Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG, a jogsértésért ötmillió forint bírságot szabtak ki a Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG-re.

Sofőrt nem kaptak a terepjáróhoz az Unitravel utasai

2016. október. 28. 12:01
Megtévesztő és hiányos tájékoztatást nyújtott az USA nyugati part és a legszebb nemzeti parkok elnevezésű körutazásával kapcsolatban az Unitravel. Az utazásszervezőt ezért 1,6 millió forintra bírságolta a GVH.

összesen: 75 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8