Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

43 találat a(z) "Groupama Biztosító" cimkére.

Így növelheti biztonságát a kibertérben

2018. május. 31. 13:42
Online aktivitásunkkal együtt nő a visszaélések száma is. Tíz másodpercenként éri hekkertámadás számítógépeinket, nő a bankkártyás visszaélések és az adatlopások száma, a zsarolóvírusos támadások pedig még korántsem értek a csúcsra. Különösen a gyermekek vannak veszélyben, minden harmadik magyar fiatalnak volt már része internetes zaklatásban.

Szinte mindenki köt lakásbiztosítást, de aztán sokan elhanyagolják

2018. május. 29. 18:59
Magyarország nagyhatalom a lakásbiztosításokban, de még van mit tanulnunk a biztosításaink kezelése terén. Gyorsuló ütemben vagyonosodunk, miközben nem törődünk vele, hogy ezt a biztosításunk értékében is lekövessük.

Miből élnek majd a jövő nyugdíjasai?

2018. május. 16. 11:32
Az állami nyugdíj szinte kizárólagos szerepe a most nyugdíjba vonulók körében ma még megkérdőjelezhetetlen. De vajon hogyan képzeli el nyugdíjas éveit a fiatalabb korosztály, miből lesz pénzük a jövő nyugdíjasainak? Többek között erre kereste a választ a Groupama Biztosító megbízásából készült felmérés.

Egyre nagyobb károkat okoz a mezőgazdaságban az extrém időjárás

2018. május. 04. 15:02
Az utóbbi években egyre nagyobb károkat okoz a mezőgazdaságban a hektikus, kiszámíthatatlan időjárás. Tavaly a Groupama Biztosítóhoz közel kétszer annyi növénybiztosítási kárbejelentés érkezett, mint az elmúlt öt év átlaga. Csakúgy, mint az elmúlt években, 2017-ben is a jégeső okozta a legnagyobb károkat.

Lakástűz, elektromos hiba, beázás, csőtörés: ezektől félünk a legjobban

2018. június. 12. 14:33
A statisztikák szerint kis eséllyel bekövetkező káresetektől tartunk leginkább, otthonunk védelme érdekében viszont igyekszünk mindenre kellően felkészülni – derült ki a Groupama Biztosító legfrissebb kutatásából.

Mást képzelnek a nyaralásról a nők és mást a férfiak

2018. július. 19. 11:00
A nők jobban keresik az élményeket, míg a férfiak inkább passzív kikapcsolódással töltődnek fel nyaraláskor – derül ki egy kutatásból.

Kálózdi Tamás lett a Groupama értékesítési vezérigazgató-helyettese

2018. július. 02. 13:28
Július 2-ától vezérigazgató-helyettesként Dr. Kálózdi Tamás irányítja a Groupama Biztosító értékesítési szakterületét.

Sokan megfeledkeznek arról, hogy albérletnél is jó, ha van lakásbiztosítás

2018. augusztus. 09. 16:59
Az albérletnek kiadott lakások biztosítottsága jóval elmarad a tulajdonosok által lakottakétól. Míg a lakástulajdonosok háromnegyede védi otthonát biztosítással, az albérleteknek csak kétharmada biztosított. Az ingóságok kapcsán még rosszabb az arány: az albérletek több mint felében egyáltalán nincs biztosítási védelem az albérlők személyes vagyontárgyaira.

Szeretjük a hosszú hétvégéket, csak ledolgozni ne kéne

2018. április. 20. 17:59
A magyarok zöme kifejezetten örül a munkanapok átrendezésével járó hosszabb hétvégéknek, minden hatodik ember külföldi utazást is tervez egy vagy akár több ilyen alkalommal is. A szombati munkanapoknak viszont kevésbé örülünk, és nem is tarjuk eléggé hatékonynak.

Átlag 20 millió forintot kellene félretennünk a nyugdíj kiegészítésére

2017. október. 03. 17:44
A 18-29 év közötti korosztály úgy vélekedik, hogy előre láthatóan 66 éves korában vonulhat nyugdíjba, és átlagosan 18 évet fog nyugdíjasként tölteni. A megkérdezett fiatalok válaszaiból kiderül: 22 millió forintot kellene félretenniük a pénzügyileg stabil öregkorhoz.

összesen: 43 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5