Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

37 találat a(z) "Groupama Biztosító" cimkére.

Miből élnek majd a jövő nyugdíjasai?

2018. május. 16. 11:32
Az állami nyugdíj szinte kizárólagos szerepe a most nyugdíjba vonulók körében ma még megkérdőjelezhetetlen. De vajon hogyan képzeli el nyugdíjas éveit a fiatalabb korosztály, miből lesz pénzük a jövő nyugdíjasainak? Többek között erre kereste a választ a Groupama Biztosító megbízásából készült felmérés.

Egyre nagyobb károkat okoz a mezőgazdaságban az extrém időjárás

2018. május. 04. 15:02
Az utóbbi években egyre nagyobb károkat okoz a mezőgazdaságban a hektikus, kiszámíthatatlan időjárás. Tavaly a Groupama Biztosítóhoz közel kétszer annyi növénybiztosítási kárbejelentés érkezett, mint az elmúlt öt év átlaga. Csakúgy, mint az elmúlt években, 2017-ben is a jégeső okozta a legnagyobb károkat.

Szeretjük a hosszú hétvégéket, csak ledolgozni ne kéne

2018. április. 20. 17:59
A magyarok zöme kifejezetten örül a munkanapok átrendezésével járó hosszabb hétvégéknek, minden hatodik ember külföldi utazást is tervez egy vagy akár több ilyen alkalommal is. A szombati munkanapoknak viszont kevésbé örülünk, és nem is tarjuk eléggé hatékonynak.

Átlag 20 millió forintot kellene félretennünk a nyugdíj kiegészítésére

2017. október. 03. 17:44
A 18-29 év közötti korosztály úgy vélekedik, hogy előre láthatóan 66 éves korában vonulhat nyugdíjba, és átlagosan 18 évet fog nyugdíjasként tölteni. A megkérdezett fiatalok válaszaiból kiderül: 22 millió forintot kellene félretenniük a pénzügyileg stabil öregkorhoz.

Komolyan tart a nyugdíjas évektől a magyarok többsége

2017. március. 12. 14:05
Százezer forint mínusz: ekkora lesz a különbség az utolsó havi fizetés és az első állami nyugdíj között a magyarok várakozása szerint. Tízből egy megkérdezett pedig egyáltalán nem számít arra, hogy az államtól kap majd nyugdíjat.

Számos hiányosságot talált, megbírságolta az MNB a Groupamát

2017. május. 15. 12:01
Az MNB 32 millió forint bírságot szabott ki a Groupama biztosítóra, egyebek közt informatikai, kiszervezési, vállalatirányítási, nyilvántartási és a biztosítási ügyfélszerződéseket érintő jogsértések miatt.

A többségnek fogalma sincs, mi mindenre jó a lakásbiztosítás

2017. július. 25. 15:31
Noha a lakosság kétharmadának van lakásbiztosítással kapcsolatos tapasztalata, ezen emberek mintegy ötöde ismeri csak pontosan, hogy egy átlagos szerződés milyen esetekben fizet kártérítést.

Nyolc-kilencszeres fékutak: az ónos eső az autósok rémálma

2017. január. 31. 14:31
Kedden nyolc megyében adtak ki riasztást az ónos eső miatt. A Groupama Biztosító az elmúlt évek tapasztalatiból kiindulva a hétvégi melegebb időjárás megérkezéséig a kárbejelentések számának növekedésére számít.

Drónhoz is kötelező a felelősségbiztosítás

2017. február. 10. 16:15
A júliustól változó szabályozás alapján a jelenleginél egyszerűbb lesz majd drónokat reptetni Magyarországon, ezt azonban továbbra is csak azok tehetik majd, akik előzetesen felelősségbiztosítást kötöttek a légijármű által esetleg okozott károk fedezésére.

Egyre gyakrabban lyuggatják ki szupercellák a háztetőket

2016. szeptember. 21. 13:01
Rengeteg kárt okoztak a lakóházakban az idei nyári viharok – ez azonban már nem számít rendkívülinek, az utóbbi években minden nyáron tízezrével érkeznek a bejelentések a biztosítókhoz. Változást jelent viszont, hogy mind több úgynevezett szupercella alakul ki és így mind gyakoribbak a jégverések.

összesen: 37 db | 10 db/oldal

1 2 3 4