Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "generációváltás" cimkére.

Családi vállalatok sikersztorijait várja a K&H

2018. szeptember. 12. 12:00
A következő években a családi vállalatok legégetőbb kihívása a generációváltás lehet, aminek levezénylése közvetlen hatással lesz a gazdaságra. A jó példák felkarolására és elismerésére a K&H idén is meghirdeti a K&H családi vállalatok kiválósági díjat.

Digitális megoldásokban hátrányban vannak a magyar cégek

2018. augusztus. 10. 17:00
Ha egy vállalat nem ad helyes válaszokat a digitális transzformáció kihívásaira, növekedése elmarad a kívánttól. A magyar vállalatok lépéshátrányban vannak a nemzetközi élmezőnnyel szemben.

Generációváltás a debreceni Hunép Universalnál

2018. április. 25. 08:58
Több éve tartó tudatos kiválasztás és felkészítés eredményeként a jövő évtől új generáció tagjai veszik át az irányítást a debreceni központú Hunép Universal Építőipari Zrt.-nél. A topmenedzsment négy tagja közül csak a gazdasági igazgató marad, a vezérigazgató és a helyettese, illetve a termelési igazgató átadja a helyét a kiválasztott fiatal szakembereknek.

Nehezen adják tovább a stafétát a családi vállalkozások vezetői

2018. április. 04. 15:01
A családi vállalkozások tulajdonosainak mindössze 18 százaléka gondolkodik a cégeladáson a vállalatnál történő generációváltás formájaként. A legtöbben családtagnak adnák át a vezetést, és amennyiben végül mégis külső vezetőt kell megbízni, a teljes körű ügyvezetést mindössze a tulajdonosok 22 százaléka adná át kívülről jött szakembernek.

A legjobb családi vállalatokat keresi a K&H

2017. szeptember. 07. 15:30
A K&H idén is várja a családi vállalatok kiválósági díjra azon cégek jelentkezését, amelyek a sikeres működés mellett a családi értékek megőrzését, a generációváltást és a társadalmi felelősségvállalást is beépítik stratégiájukba.

KKVHÁZ Budapest: „A generációváltás fájdalmas, de elkerülhetetlen időszaka”

2017. március. 17. 16:15
A budapesti kis- és középvállalkozók gazdasági és kulturális klubja „A generációváltás fájdalmas, de elkerülhetetlen időszaka” címmel szervez összejövetelt március 28-án.

Kevesen készülnek cégátadásra a magyar agráriumban

2017. május. 23. 14:44
Tovább emelkedett a magyar mezőgazdaságban dolgozók átlagéletkora. A gazdaságátadást célzó erőfeszítések ellenére sem jelenik meg kellő mértékben az új generáció, hogy átvegye a stafétát.

Ezekre figyeljen, ha vállalkozásában átadná a stafétát a következő generációnak

2017. április. 11. 13:31
A hazai vállalkozások 70 százaléka családi tulajdonban van, ezeknek a cégeket pedig előbb-utóbb foglalkozniuk kell a generációváltás kérdésével. A K&H most összeszedte, mire érdemes odafigyelni, hogy a staféta átadása a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Mi a garancia, hogy a családi cég egy idegennél is jó kezekben lesz?

2017. április. 05. 16:02
Milyen veszélyei és biztosítékai lehetnek annak, ha a családi vállalkozásban szétválik a tulajdonosi és a menedzsment réteg?

Inotay Petra: Idén a családi vállalkozásokat állítjuk a középpontba

2017. április. 04. 09:28
A nők, bár néha szeretik túlbonyolítani a dolgokat, alapjában megfontoltabban döntenek, mint a férfi vezetők – vallja Inotay Petra. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége Női Bizottságának elnöke szerint a helyi közösségekben is minél több példaképet kell találni.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2