Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

17 találat a(z) "GE" cimkére.

Magyarországi beszállítóira is számít a paksi bővítésnél a GE

2018. március. 21. 08:58
Kulcsfontosságúnak nevezték az előadók a helyi kis- és középvállalkozások (kkv) fejlesztését a GE beszállítói fórumán, ahol bejelentették azt is, hogy a GE növelni tervezi az évi 900 millió dolláros beszerzésének értékét Magyarországon.

Magyarországi kkv-kat keres beszállítónak a GE

2018. május. 12. 10:13
Magyarországon jelenleg éves szinten mintegy 100 millió dollárt fordít beszerzésekre a GE, ez az összeg azonban tovább nőhet, mivel a csoport új hazai, kis- és középvállalkozás (kkv) beszállítókat keres. A kkv-szektor beszállítóvá válását az állam is támogatja. Erre a célra idén 3 milliárd forint áll rendelkezésre.

A GE Hungary nyerte paksi a turbinatendert

2018. január. 17. 14:00
A GE Hungary Kft., az amerikai General Electric magyar leányvállalata nyerte meg a paksi nukleáris erőmű új blokkjai turbináinak gyártására és szállítására kiírt, csaknem 793 millió eurós nyílt tendert.

Multinacionális csoportként születik újjá a Tungsram

2018. február. 15. 09:01
A General Electric (GE) korábbi magyarországi elnöke, Jörg Bauer cége veszi meg a GE európai, közel-keleti, afrikai és törökországi (EMEAT) fényforrásüzletágát, valamint globális autólámpa-üzletágát, amely Tungsram-csoport néven működik a jövőben.

További GE-üzletágakat vásárolna a Tungsram mellé a márka új tulajdonosa

2018. április. 04. 18:02
Új tulajdonosa a Tunsgram márkanév erősítésével, új termékek fejlesztésével stabilan működő, globális vállalatot épít magyarországi bázisról kiindulva a világítástechnika területén.

Duplájára növelné megrendeléseit a régiós, köztük a magyar kkv-któl a GE

2017. október. 06. 11:01
A General Electric (GE) 2020-ig meg kívánja duplázni a közép- és kelet-európai kis- és középvállalkozásoktól (kkv), köztük a magyar vállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások volumenét.

Komoly versenyelőny a dolgozóknak nyújtott egészségszolgáltatás

2017. november. 24. 19:14
Health On Day néven tartott egészségfejlesztési szakmai napot a General Electric (GE) budapesti egészségközpontjában az Affidea Diagnosztika, a FőnixMed, a GE és az Union Biztosító. A rendezvényen mintegy száz HR vezető ismerhette meg a munkahelyi egészség- és életmódprogramok kidolgozásának lehetőségeit a cafeteriában nyújtott egészségbiztosítástól a mozgás- és táplálkozási programokat is felölelő komplex modellekig.

Robotok segítik a GE Hungary adminisztratív dolgozóinak munkáját

2017. november. 17. 16:58
Már 19 robot segíti a GE Hungary kétezer főt foglalkoztató budapesti szolgáltató központjában dolgozó munkatársakat. A pénzügyi, HR, jogi, értékesítési, és az ellátási lánchoz kapcsolódó folyamatok egyes elemeinek automatizációjával a GE az adminisztratív tevékenységek minőségét és hatékonyságát kívánja javítani.

Az Apple-t erősíti jövőre a Walmart - töprenghet a Microsoft

2017. november. 02. 11:45
A Delta Air Lines és a General Electric után legújabban a Walmart is elpártolt a Microsofttól.

Teljes iparágak tűnhetnek el a digitalizáció miatt

2017. március. 20. 11:01
Ha a gépek és berendezések működésekor keletkezett információt kombináljuk a 3D-s nyomtatással, flexibilis robotokkal vagy önműködő járművekkel, teljes iparágak alakulnak át, vagy meg is szűnnek.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2