Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

161 találat a(z) "fogyasztóvédelmi hatóság" cimkére.

Csomagolás előtt levágták a penészes részeket a húsokról egy baranyai üzemben

2018. január. 30. 16:57
​A siklósi székhelyű NPK Charolles Kereskedelmi Szociális Szövetkezet húsüzemében tartott ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A hatóság mintegy egy tonna hús forgalomba hozatalát tiltotta meg, valamint elrendelte annak megsemmisítését.

Január végéig kell befizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét

2018. január. 30. 10:01
Január 31-én lejár a múlt évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének befizetési határideje. A díjat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elkülönített fizetési számlájára kell utalni.

Kínából származó fertőzött szárított goji bogyó kerülhetett Magyarországra

2018. január. 29. 09:58
Kínából származó, növényvédőszer-maradékot tartalmazó szárított goji bogyó kerülhetett a magyar boltok polcaira.

Ezeket a párizsikat találták a legfinomabbnak a kóstolók

2018. január. 26. 16:01
A sertéshúst tartalmazó párizsikat ellenőrizte legújabb terméktesztjén a Nébih. Összesen 30 párizsit vizsgáltak, laboratóriumban ellenőrizték, hogy a húskészítmények megfelelnek-e az élelmiszerbiztonsági követelményeknek, a laikus és hivatásos kóstolókból álló zsűri pedig felállította az ízrangsort.

Piaci önszabályozással szorítanák ki a patikákból a rossz minőségű étrend-kiegészítőket

2018. január. 23. 13:00
Februártól elindul a biztonságos étrend-kiegészítő program a patikákban, így a jövőben a program védjegyével ellátott gyógyszertárakban megvásárolt termékekről tudhatja a fogyasztó, hogy azok megfelelőek és biztonságosak.

Magyarországon is leveszik a polcokról a szalmonella gyanús babatejport

2018. január. 17. 17:59
A Lactalis cégcsoport kiterjesztette a termékvisszahívást a craoni gyárban előállított valamennyi termékére, függetlenül a gyártás időpontjától és a terméktételtől. A francia gyártó termékeiből Magyarországra is szállítottak.

Tisztítószer maradt egy bébiétel üvegében

2018. január. 11. 14:01
Klórtartalmú tisztítószer maradvány jelenléte miatt visszahívta „Babylove bio eper-málna-alma” (babylove Erdbeere & Himbeere in Apfel) gyümölcsös sajátmárkás bébiételét a dm üzletlánc.

Ismeretlen eredetű halakat és egy ál-haltermelőt is fogott a Nébih

2018. január. 10. 16:01
Főként a halárusító helyeket ellenőrizte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ) a karácsonyt megelőző két hétben. A 73 helyszínt érintő vizsgálat során összesen 1532 kiló halat és halterméket vont ki az ÁHSZ a forgalomból.

Öt tonna élelmiszert kellett lefoglalni az egyik készételes cég konyháján

2018. február. 20. 15:57
A hatóság több mint öt tonna alapanyag és helyben készített félkész étel forgalomba hozatalát tiltotta meg, valamint elrendelte annak megsemmisítését azután, hogy helyszíni ellenőrzést tartott a készételek házhoz szállításával foglakozó Pannon Food Catering Kft. dunakeszi konyhaüzemében.

Nem jelölt allergént mutattak ki egy indiai fűszerkeverékben

2018. február. 19. 15:58
Magyarországra is szállítottak abból az indiai fűszerkeverékből, amelyben nem jelölt allergén összetevőt, szulfitot talált a dán hatóság.

összesen: 161 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11