Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "fenntartható fejlesztési célok" cimkére.

Kiemelt cél a fenntarthatósági szempontok érvényesítése a közbeszerzésekben

2018. május. 24. 12:29
Növekvő tendenciát mutat a fenntarthatósági szempontokat kiemelten kezelő közbeszerzési eljárások száma hazánkban, azonban még sok teendő van ezen a területen – hívta fel a figyelmet Rigó Csaba a Közbeszerzési Hatóság elnöke, a szervezet „Felelősen a jövő generációjáért” elnevezésű konferenciáján.

Budapest lehet a fenntarthatóság régiós fővárosa

2017. október. 12. 17:44
Világszerte a termelésbe bevont új energiaforrások 90 százaléka már megújuló volt 2016-ban, ráadásul 111 nagyvállalat (köztük a Facebook, a Google, a Diageo vagy a Hewlett Packard) is úgy döntött, hogy 100 százalékban megújuló energiaforrások használatára tér át az évtized végéig. Októberben az EU hat országának szakemberei gyűlnek össze Budapesten, hogy megvitassák az európai energetika jövőjét.

Pályázaton keresi magyar partnerét az InnoEnergy

2017. július. 26. 15:50
A fenntartható energiagazdálkodás-innovációval foglalkozó InnoEnergy partnerségi pályázatot írt ki azzal a céllal, hogy megtalálja a vállalatot képviselő cégeket (HUB-ok) a közép-európai országokban, így Magyarországon is.

Döntőben a legjobb magyar fenntarthatósági pályázatok

2017. január. 25. 18:30
Lezáró szakaszhoz érkezett a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi eseményének magyarországi versenye. Mától három héten át lehet szavazni a meghirdetett három kategória jelöltjeire.

Varsóban gyűlnek össze a fenntartható energiatermelés úttörői

2016. augusztus. 15. 15:01
A KIC InnoEnergy szeptember 20-án rendezi meg a KICkoff döntőt Varsóban. A díjátadóval egybekötött ingyenes konferencia ismerkedési lehetőséget nyújt a fenntartható energiagazdálkodás ágazati képviselőinek a közép- és kelet-európai régióban.

Fenntartható fejlesztési célok: az Európai Bizottság üdvözli az ENSZ-menetrendet

2015. szeptember. 25. 14:11
Az Európai Bizottság üdvözli az ENSZ új, a 2030-ig tartó időszakra vonatkozó fenntartható fejlesztési menetrendjét – áll a bizottság pénteken kiadott közleményében.