Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

95 találat a(z) "fejlesztés" cimkére.

Félszáz közép-magyarországi kkv nyert fejlesztési támogatást

2017. szeptember. 20. 13:44
Versenyképességének javítására és kutatás-fejlesztésre 4,5 milliárd forint kutatás-fejlesztési támogatást nyert el 15 pest megyei kis- és középvállalkozás (kkv), további fél milliárd forintot nyert 30 vállalkozás, versenyképességének javítására, illetve egy pest megyei intézmény bölcsődei fejlesztésre a VEKOP négy pályázata keretében.

Ugrásszerűen növekvő céges vásárlási kedvnek örülhetnek az autókereskedők

2017. szeptember. 19. 17:01
A hazai kkv-k 57 százaléka tervez valamilyen fejlesztést a következő egy évben. A célokat tekintve a gépek, berendezések korszerűsítése áll az élen, amelyet az informatikai fejlesztések követnek, de az autókereskedők is örülhetnek, mivel rég nem látott mértékben készülnek a vállalkozások a céges autók cseréjére.

Újabb fejlesztéseket és létszámbővítést tervez nagykanizsai üzemében az olasz EME

2017. szeptember. 17. 08:01
Néhány év alatt megtöbbszörözte létszámát és további bővítést is tervez a villanymotorokat gyártó, olasz tulajdonban lévő nagykanizsai EME Kft.

Szinte az összes mezőgazdasági vállalkozás kap fejlesztési támogatást

2017. szeptember. 14. 17:30
Az agrárgazdaság vállalkozásainak 91 százaléka tud hozzájutni valamilyen fejlesztési támogatáshoz - hangsúlyozta Éder Tamás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eredményeit értékelve az élelmiszeripari körkép őszi rendezvénysorozatának rendezvényén Budaörsön csütörtökön.

Uniós forrásból fejleszthetnek az élelmiszeripari vállalkozások

2017. szeptember. 13. 10:01
A következő egy-két évben összesen 300 milliárd forint uniós forrás segítheti az élelmiszeripari vállalkozások beruházásait, fejlesztéseit.

Így tervezhet a Windows 10-zel 2019 áprilisáig

2017. október. 26. 11:45
Azzal, hogy a Microsoft áttért a Windows mint szolgáltatás üzleti modellre a Windows 10 esetében, létrehozott egy ütemtervet az operációs rendszer frissítésére és az egyes verziók támogatási periódusára vonatkozólag.

Átadta új tatabányai gyárát a Becton Dickinson

2017. október. 19. 18:30
A tatabányai ipari parkban csütörtökön átadta új gyárát az amerikai Becton, Dickinson and Company (BD) globális orvostechnológiai vállalat. A hatmilliárd forintos beruházással épült üzemben gyógyászati termékek előállításához szükséges immunológiai és sejtbiológiai kutatási reagenseket gyártanak.

A világ legnagyobb vasúti fékgyárává bővítette budapesti üzemét a Knorr-Bremse

2017. október. 18. 10:14
Átadták a Knorr-Bremse Magyarország új gyártócsarnokát és új tanműhelyét. A több mint ötmilliárd forintos beruházással a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest a világ legnagyobb vasúti fékegység-gyártó és fejlesztő vállalatává válik. A tanműhely költségeihez a kormány 153 millió forinttal járult hozzá.

Vállalkozások, oktatási intézmények és önkormányzatok nyertek 13 milliárdos támogatást

2017. október. 17. 15:29
Összesen 13 milliárd forint támogatást nyert el kilenc budapesti intézmény bölcsődei és óvodai fejlesztésre, tizenegy budapesti és Pest megyei kis- és középvállalkozás (kkv) piaci megjelenésének támogatására, illetve hét fővárosi és Pest megyei pályázó a leromlott településrészeken élők életkörülményeinek javítására, valamint Érd város közlekedésének fejlesztésére a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében.

Egyedi célgépek gyártásával bővítené tevékenységét a csepregi UNIRIV

2017. október. 13. 12:28
A saját termelésében is használt egyedi célgépek gyártásával bővítené tevékenységét a főként kötőelemeket gyártó, csepregi székhelyű UNIRIV Kft.

összesen: 95 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10