Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "EXIM Bank" cimkére.

Jákli Gergely az Exim új vezérigazgatója

2018. május. 24. 11:59
Jákli Gergelyt nevezte ki az Exim vezérigazgatójának Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Egyre nagyobb szerepet kapnak az exportfinanszírozásban a kkv-k

2018. május. 18. 09:01
Az exportfinanszírozás terén az idei első három hónap volt az első olyan negyedév, amikor az EXIM több hitelt adott a kkv-knak, mint a nagyvállalatoknak – hangzott el a HG Media „Fókuszban: A kereskedelmi mérleg” című konferenciáján. A rendezvényen a kínai-magyar kereskedelmi kapcsolatokban rejlő lehetőségekről, a hazai élelmiszerek nemzetközi versenyképességéről, illetve a vállalkozások külpiacokra való jutását támogató uniós pályázati kiírásokról is szó esett.

Elindult a Magyar Export Napja Roadshow

2017. november. 09. 19:12
A MEX Roadshow első állomásán, Győrben közel száz vállalkozó vett részt. Az EXIM által szervezett roadshow célja, hogy a kkv-szektor tagjai aktuális információkat kapjanak az exportpiac helyzetéről, a kedvezményes hitel- és biztosítási lehetőségekről.

Nemzetközi tenderlehetőségek magyar vállalkozásoknak

2017. február. 17. 14:45
A nemzetközi pénzintézetek által meghirdetett tenderekre hívta fel a figyelmet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében és az EXIM Bank közreműködésével megrendezett február 15-i workshop.

Egyre népszerűbbek a kkv-k körében az Eximbank kedvezményes hitelei

2017. augusztus. 28. 16:14
A kis- és középvállalatok körében egyre népszerűbbek az exportélénkítési, valamint a versenyképességet javító hitelprogramok keretében az Eximbank refinanszírozása mellett kínált kedvezményes, fix kamatozású kölcsön és lízing finanszírozási megoldások.