Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

132 találat a(z) "Európai Unió" cimkére.

Nem szabad engedni, hogy csökkenjenek az uniós agrárforrások

2019. március. 01. 16:36
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az átcsoportosítások megelőzése érdekében kezdett aláírásgyűjtésbe - mondta Jakab István, a Magosz elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.

Rekordnagyságú összeget fordít idén humanitárius segélyezésre az EU

2019. január. 18. 08:26
Nagyjából 1,6 milliárd eurót (515 milliárd forintot) fordít humanitárius célokra idén az Európai Unió - jelentették be Brüsszelben.

Az ITM aggályokat fogalmazott meg a fuvarozás készülő uniós szabályozásával kapcsolatban

2019. január. 10. 16:17
A bolgár, a lengyel, a litván és a magyar szakminisztériumok vezetői egységesen hívták fel az Európai Bizottság és az Európai Parlament képviselőinek figyelmét Brüsszelben arra, hogy minden uniós szállító vállalkozást versenyhátrányba hoz a harmadik országokból érkezők cégekkel szemben a közúti fuvarozás készülő uniós szabályozása.

Egyre jobban felzárkóznak a hazai bérek az uniós átlaghoz

2019. január. 04. 17:29
A Századvég Alapítvány közleménye szerint a térségben a bérek emelkedése felülmúlja az uniós átlagot, ennek köszönhetően pedig egy határozott bérfelzárkózási folyamat indult el.

Tovább erősítené az adatvédelmet az Európai Unió

2019. február. 28. 18:03
A GDPR bevezetése után az elektronikus hírközlési adatvédelmi rendelettel (e-Privacy) is erősítené az EU a magánélet és a digitális adatok védelmét.

Az online vásárlások költsége is nő a Brexit miatt

2019. február. 22. 09:01
Komoly meglepetéseket hozhat a Brexit azok számára, akik az Egyesült Királyságból rendelnek terméket az interneten keresztül, mivel jelentősen nőhetnek a költségek és az adminisztratív tennivalók is.

A foci-vb beizzította a brit gazdaságot, de a kereskedelmi kamarák aggódnak

2018. november. 09. 17:01
Két éve nem mért ütemre gyorsult a brit gazdaság növekedése az idei harmadik negyedévben. A fő hajtóerőt a meleg nyári időjárással és a labdarúgó-világbajnoksággal összefüggő fogyasztási többlet jelentette. Ennek ellenére az elemzői közösség változatlanul borúlátóan ítéli meg a további növekedési kilátásokat.

Gyorsabban elhozná a tőkepiaci uniót az Európai Bizottság

2018. március. 12. 19:02
Az Európai Bizottság a tőkepiaci unió megvalósítása érdekben javaslatokat terjesztett elő az alternatív finanszírozási források előmozdítására és a határokon átnyúló befektetések akadályainak lebontására.

Európai védővámoktól drágulhat a whisky és a mogyoróvaj

2018. május. 31. 14:31
Jelentős hatással lehet az Egyesült Államokból Magyarországra irányuló importra az Európai Unió legújabb döntése. Az USA által kivetett, elsősorban acél- és alumíniumárukra vonatkozó védővámokra válaszul Brüsszel hasonló mértékű terhek bevezetéséről döntött. Az intézkedés többek között élelmiszerek, italok és járművek árát befolyásolhatja.

Könnyebben juthatnak forráshoz a tőkepiacról a kkv-k

2018. május. 25. 08:59
Az Európai Bizottság új szabályokra tett javaslatot annak érdekében, hogy a kis- és középvállalkozások (kkv-k) könnyebben jussanak finanszírozáshoz a nyilvános piacokon.

összesen: 132 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11