Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Európai Szolidaritási Testület" cimkére.

Az Európai Szolidaritási Testület 2020 után: így lehet egy fiatal önkéntes, gyakornok vagy munkavállaló

2018. június. 12. 12:29
Az Európai Szolidaritási Testület lehetőséget hivatott biztosítani a fiataloknak, hogy az unióban vagy az unión kívül különböző szolidaritási tevékenységekben vegyenek részt önkéntesként, gyakornokként vagy munkavállalóként, hozzájárulva ezzel a társadalmi kihívások kezeléséhez. A legfontosabb tudnivalókat az Európai Bizottság foglalta össze.

Navracsics Tibor: az Európai Bizottság megerősítette a fiatalok lehetőségeinek megsokszorozására irányuló kötelezettségvállalását

2018. június. 11. 17:30
Az Európai Bizottság új programot javasol az Európai Szolidaritási Testület új hosszú távú uniós költségvetés (2021–2027) alatti működésére. A javaslat értelmében a testület az említett időszakban 1,26 milliárd euróval gazdálkodhat. A cél a felkínált lehetőségek körének kibővítése.

Európai Szolidaritási Testület: új projektpályázatot hirdet az Európai Bizottság

2018. augusztus. 11. 11:01
Az Európai Bizottság felhívja az érdekelt feleket, hogy terjesszenek elő az Európai Szolidaritási Testület keretében megvalósítandó projekt ötleteket. Az uniós költségvetésből 44 millió euró áll rendelkezésre a kiválasztott projektek költségeinek fedezésére.

Új lehetőségek nyíltak a fiatal munkavállalók előtt az Európai Szolidaritási Testületben

2017. július. 10. 16:45
Az Európai Bizottság által fél éve létrehozott Európai Szolidaritási Testületben beindult a munkavállalók, valamint a szakmai gyakorlatra vagy tanulószerződéses gyakorlati képzésre jelentkezők közvetítése is.

Európai Szolidaritási Testület: nyilvános konzultációt indított a bizottság

2017. február. 06. 19:14
Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indít, mert képet szeretne kapni arról, hogyan vélekednek a fiatalok, a tanárok, az ifjúságsegítők, a kezdeményezés iránt érdeklődő szervezetek, a munkavállalók és más érdekeltek a nemrég életre hívott Európai Szolidaritási Testület elsődleges feladatairól és a testület tervezett megerősítéséről.

Új európai lehetőségek nyílnak a 18 és 30 év közötti fiatalok előtt

2016. december. 07. 18:30
A december 7-én létrehozott Európai Szolidaritási Testület résztvevői lehetőséget kapnak arra, hogy egy projekt keretében önkéntesként, gyakornokként, tanulószerződéses gyakorlati képzésben vagy álláshelyen 2–12 hónap közötti időtartamra elhelyezzék őket.