Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "európai szemeszter" cimkére.

Az európai szemeszter téli csomagja: megjelentek az országjelentések

2018. március. 07. 19:38
Az Európai Bizottság közzétette a tagállamok gazdasági és szociális helyzetéről készített éves elemzését, benne az országspecifikus ajánlások végrehajtásában elért eredményekkel és a lehetséges kockázatok értékelésével.

Európai Bizottság: figyelni kell a magyarországi lakásárakra

2017. november. 22. 18:04
Az Európai Bizottság közzétette az európai szemeszter őszi csomagját, melyben meghatározza az EU következő évre vonatkozó gazdasági és szociális prioritásait, szakpolitikai ajánlásokat fogalmaz meg az euróövezet számára, valamint lezárja az euróövezeti tagállamok költségvetésiterv-javaslatainak értékelési folyamatát.

Ezt ajánlja Magyarországnak az Európai Bizottság

2017. május. 22. 18:10
Erősítse meg a szabályozás kiszámíthatóságát, az átláthatóságot és a versenyt a közbeszerzésekben, egyszerűsítse az adórendszer szerkezetét, hozzon intézkedéseket az oktatás eredményeinek javítására – egyebek mellett ezt ajánlja a magyar kormánynak az Európai Bizottság.

Európai Bizottság: „Tudnunk kell, kik kelnek át határainkon”

2016. november. 16. 18:33
Az Európai Bizottság a mai napon javaslatot tesz az Európai Utasinformációs és Engedélyezési Rendszer (ETIAS) létrehozására a vízummentes utazók biztonsági ellenőrzéseinek megerősítése érdekében.

Elkezdődött a 2017. évi európai szemeszter

2016. november. 16. 17:04
„A mai nappal kezdődő 2017. évi európai szemeszter döntő jelentőségű lesz Európa számára a gazdasági és társadalmi fordulat megvalósítása tekintetében” – hangsúlyozta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

Európai parlamenti hét: „a sikeres gazdaságpolitika kulcsa a demokratikus elszámoltathatóság”

2016. február. 16. 14:03
Február 16-án az Európai Parlament és a nemzeti parlamentek képviselői arról egyeztetnek, hogyan lehet fejleszteni az uniós országok gazdaságpolitikájának összehangolásán, valamint növelni a demokratikus elszámoltathatóságot a folyamat során.