Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

317 találat a(z) "Európai Parlament" cimkére.

Jöhet az európai egységes digitális ügyfélkapu

2018. szeptember. 18. 12:31
Egykapus rendszert támogat az Európai Parlament az iratainkkal kapcsolatos online ügyintézéshez. A képviselők a szeptemberi plenárison fogadták el a javaslatot.

Európai Parlament: elfogadhatatlan az országonként eltérő termékminőség

2018. szeptember. 14. 12:05
Az EU-szerte forgalmazott, azonos márkát és címkét viselő termékeknek nem lehet országonként eltérő a minősége, mert az a fogyasztók félrevezetését jelenti – áll az Európai Parlament csütörtökön elfogadott javaslatában.

Digitális szerzői jogok: komoly változások jöhetnek

2018. szeptember. 13. 09:31
Az Európai Parlament (EP) szerdán elfogadta felülvizsgált tárgyalási pozícióját a szerzői jogi szabályzás témájában. A ház a kisvállalatok és a szólásszabadság védelmét erősítette – olvasható az EP közleményében.

EP-képviselők: meg kell védeni az újságírókat és a független médiát

2018. március. 29. 19:02
Az Európai Parlament képviselői komoly aggodalmukat fejezték ki az európai újságírókkal szembeni erőszak kapcsán. Egy független szabályozó szervet hoznának létre, amely feltárja és jelenti az újságírók elleni fenyegetéseket, és együttműködik az európai újságíró-szervezetekkel.

Egyre gyakoribb a kanyaró – Egyre kevesebb európai oltatja be magát

2018. március. 22. 19:34
Mindössze egy év alatt háromszorosára nőtt a kanyarós megbetegedések száma az EU-ban. Az Európai Parlament (EP) egészségügyi szakbizottsága szorosabb uniós együttműködést javasol.

Európai Parlament: „digitális jelenlétük” alapján adózzanak a tech cégek

2018. március. 16. 08:05
A társasági adózás harmonizációját elősegítő javaslat értelmében a tech cégek ott adóznának, ahol a profitot termelik, ahol digitálisan tényleg jelen vannak.

Strasbourgi program: Brexit, EU-s költségvetés, társasági adó

2018. március. 11. 14:17
Az EU hosszú távú költségvetéséről és az Egyesült Királysággal való kapcsolatról szavaz többek között az Európai Parlament a jövő héten.

„Több nőt az IKT-szektorba!”

2018. március. 09. 11:33
Csökkentheti a nemek közti bérszakadékot, ha több nő jelenik meg az infokommunikációs szektorban. Magyarországon az ágazatban dolgozó nők aránya elmarad az uniós átlagtól – olvasható az Európai parlament összeállításában.

Ezzel készül a nőnapra az Európai Parlament

2018. március. 07. 08:01
A digitális kor nőket érintő kihívásaira és lehetőségeire hívja fel a figyelmet az Európai Parlament a nemzetközi nőnap alkalmából.

Erdős Norbert: az Európai Parlament állásfoglalásával a mézhamisítás ügye a figyelem középpontjába került

2018. március. 01. 18:27
A minden érdekelt fél álláspontjának figyelembe vétele mellett elfogadott európai parlamenti állásfoglalás legfontosabb eredménye, hogy a mézhamisítás ügye a figyelem középpontjába került – közölte Erdős Norbert, a Fidesz EP-képviselője Brüsszelben, magyar újságíróknak nyilatkozva csütörtökön, miután az EP-képviselők szavaztak a magyar kezdeményezésre elkészült mézjelentésről.

összesen: 317 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11