Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

314 találat a(z) "Európai Parlament" cimkére.

EP-képviselők: meg kell védeni az újságírókat és a független médiát

2018. március. 29. 19:02
Az Európai Parlament képviselői komoly aggodalmukat fejezték ki az európai újságírókkal szembeni erőszak kapcsán. Egy független szabályozó szervet hoznának létre, amely feltárja és jelenti az újságírók elleni fenyegetéseket, és együttműködik az európai újságíró-szervezetekkel.

Egyre gyakoribb a kanyaró – Egyre kevesebb európai oltatja be magát

2018. március. 22. 19:34
Mindössze egy év alatt háromszorosára nőtt a kanyarós megbetegedések száma az EU-ban. Az Európai Parlament (EP) egészségügyi szakbizottsága szorosabb uniós együttműködést javasol.

Európai Parlament: „digitális jelenlétük” alapján adózzanak a tech cégek

2018. március. 16. 08:05
A társasági adózás harmonizációját elősegítő javaslat értelmében a tech cégek ott adóznának, ahol a profitot termelik, ahol digitálisan tényleg jelen vannak.

Strasbourgi program: Brexit, EU-s költségvetés, társasági adó

2018. március. 11. 14:17
Az EU hosszú távú költségvetéséről és az Egyesült Királysággal való kapcsolatról szavaz többek között az Európai Parlament a jövő héten.

„Több nőt az IKT-szektorba!”

2018. március. 09. 11:33
Csökkentheti a nemek közti bérszakadékot, ha több nő jelenik meg az infokommunikációs szektorban. Magyarországon az ágazatban dolgozó nők aránya elmarad az uniós átlagtól – olvasható az Európai parlament összeállításában.

Ezzel készül a nőnapra az Európai Parlament

2018. március. 07. 08:01
A digitális kor nőket érintő kihívásaira és lehetőségeire hívja fel a figyelmet az Európai Parlament a nemzetközi nőnap alkalmából.

Erdős Norbert: az Európai Parlament állásfoglalásával a mézhamisítás ügye a figyelem középpontjába került

2018. március. 01. 18:27
A minden érdekelt fél álláspontjának figyelembe vétele mellett elfogadott európai parlamenti állásfoglalás legfontosabb eredménye, hogy a mézhamisítás ügye a figyelem középpontjába került – közölte Erdős Norbert, a Fidesz EP-képviselője Brüsszelben, magyar újságíróknak nyilatkozva csütörtökön, miután az EP-képviselők szavaztak a magyar kezdeményezésre elkészült mézjelentésről.

Fellépés a dömping ellen: kkv-segélyszolgálatot (is) javasol az Európai Parlament

2018. május. 31. 10:31
Magasabb importadót vethet ki az EU a nem uniós országból érkező túl olcsó árura az Európai Parlament (EP) által elfogadott jogszabálynak köszönhetően, amely egy segélyszolgálatot is létrehozna a kkv-k számára.

Európai Parlament: legyen az egész EU-ban bűncselekmény a kilométeróra-csalás!

2018. május. 30. 16:28
A használt autók több mint felénél visszatekerik a kilométer-számlálót, ezzel nem csak a vásárlót károsítják meg, de súlyosan veszélyeztetik a közúti biztonságot és szennyezik a környezetet – hívja fel a figyelmet az Európai Parlament.

„Inog a schengeni rendszer?”

2018. május. 30. 15:29
A schengeni térség óriási nyomás alatt áll – írja az Európai Parlament (EP) a határok nélküli rendszer működéséről szóló jelentésében.

összesen: 314 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11