Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "EU-OSHA" cimkére.

Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak

2018. szeptember. 18. 17:02
„Egészséges munkahelyek – Kezeljük helyesen a veszélyes anyagokat!” című kampányához pályázatot írt ki az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) a Helyes Gyakorlat Díj elnyerésére.

Munkavállalás daganatos megbetegedés után: hogyan támogatható a sikeres visszatérés?

2018. május. 25. 14:33
A 2018. május 25-31. között megrendezésre kerülő Európai rákellenes hét alkalmából az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) közzéteszi a daganatos megbetegedéssel érintett munkavállalók és munkahelyek egész Európára gyakorolt hatását feltáró projekt legfrissebb eredményeit.

Munkahelyi balesetek, sérülések: közel 500 milliárd eurót megtakaríthatna az EU évente

2017. szeptember. 04. 13:27
A munkahelyi balesetek és sérülések csak az Európai Unióban évente 476 milliárd euróba kerülnek, ez az uniós GDP 3,3 százaléka.

Munkavédelem gyerekeknek – kérje az NGM-től!

2016. szeptember. 27. 18:30
Általános iskolás, 7-9, valamint 9-11 éves gyerekek számára biztosít játékos módon elsajátítható munkavédelmi alapismereteket az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA). Az online, szabadon hozzáférhető tananyagot a Nemzetgazdasági Minisztérium juttatja el az ország általános iskoláinak.

„Egészséges munkahelyet minden életkorban!” – Indul a biztonsági és egészségvédelmi európai hét

2016. október. 24. 13:57
Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) és partnerhálózata Európa-szerte több száz eseményen annak jelentőségét igyekszik kiemelni, hogy a teljes munkával töltött élet során biztonságos és egészséges munkakörülményeket kell biztosítani – olvasható az EU-OSHA közleményében.