Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

348 találat a(z) "EU" cimkére.

Mit tehetünk, ha más a márkanevünkkel hirdet? – Védjegyek és online marketing

2018. január. 11. 17:01
Az elmúlt években olyan formabontó online hirdetési lehetőségek jöttek létre, amelyek nemcsak a reklámszakembereket, hanem a jogászokat is új kihívások elé állították. Hogyan lesz hirdetőből védjegybitorló? Mik az AdWords buktatói a hirdetők és a védjegyjogosultak számára? Többek között ezeket a kérdéseket tekintik át Rózsavölgyi Márk és Papp Gábor, a DLA Piper Magyarország munkatársai az ügyvédi iroda blogja, az Advocatus legújabb bejegyzésében.

Félmillió brit munkahelybe kerülhet a „kemény Brexit”

2018. január. 11. 12:37
Megközelítheti a félmilliót az elveszett brit munkahelyek száma, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból - áll a londoni polgármester, Sadiq Khan megbízásából elvégzett, csütörtökön ismertetett legfrissebb tanulmányban.

A megállapodás nélküli Brexit következményeire készítik fel a brit vállalatokat

2018. január. 10. 09:00
A brit EU-tagság megállapodás nélküli megszűnésének kemény szabályozói következményeire készíti fel módszeres tájékoztatási kampánnyal a brit vállalati szektor legkülönbözőbb ágazatait az Európai Unió - írta a szerdai Financial Times.

Most Ausztriában dolgozik a legtöbb szlovákiai

2017. szeptember. 22. 10:30
Mára kiszorította a szlovákiait a még olcsóbb, kelet-európai munkavállaló egy sor uniós országban.

Uniós kiberbiztonsági ügynökség létrehozását javasolja az Európai Bizottság

2017. szeptember. 20. 11:28
Javaslatot nyújtott be az internetes biztonság megerősítésére az Európai Bizottság (EB). Ennek értelmében egyebek mellett felállítanának egy uniós kiberbiztonsági ügynökséget és közös tanúsítási rendszert fogadnának el.

1+1 millió euró jut az élelmiszerek minőségének tesztelésére

2017. szeptember. 15. 12:30
Pénzhez jutnak azok az uniós tagállamok, ahol előfordulhat, hogy silányabb minőségű élelmiszerekkel látják el őket a multinacio-nális vállalatok.

Brüsszeli pénzből lesz több óvodai férőhely Szlovákiában

2017. szeptember. 13. 13:01
Összesen 4780 új óvodai férőhely létesül Szlovákiában. A földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztérium kiértékelte az óvodák férőhelyeinek növelését célzó uniós forráspénzekért indított pályázat első két körébe beérkezett kérvényeket.

Alaposan lecsúszott a három székely megye

2017. szeptember. 13. 12:02
Sem Kovászna, sem Hargita, de még Maros megye sem rendelkezik olyan méretű regionális központtal, amely vonzóvá válhatott volna a nemzetközi befektetők számára – hangzott el egy konferencián.

Brexit: nem lesznek kaotikus jogi következmények

2017. szeptember. 12. 08:00
A várakozásoknak megfelelően, a kormányindítvány elfogadásával zárult kedden a londoni alsóházban a brit EU-tagságról szóló törvény visszavonásának első parlamenti vitája.

Mit lép a sörös cég a lex Heineken elfogadása után?

2017. szeptember. 11. 10:16
Szeptember végére megszavazhatja a parlament a lex Heinekenként elhíresült törvénytervezetet. Miután az Európai Bizottság elfogadta az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú hasznosításának tilalmát, elhárultak a jogi akadályok.

összesen: 348 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11