Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

29 találat a(z) "étterem" cimkére.

Tízből nyolc budapesti gyrososnál hozzáadott foszfáttal ízesítik a húsokat

2018. június. 20. 18:03
A Tudatos Vásárlók Egyesülete tíz különböző budapesti vendéglátóhelyen vizsgálta a gyroshús hozzáadott foszfáttartalmát. Nyolc étteremben ízesítették a húsokat hozzáadott foszfáttal, de ennek mértéke egyik esetben sem haladta meg az egészségügyi határértéket.

Ismét a Costes lett az év étterme Magyarországon

2018. február. 20. 11:01
Ismét a Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat. A fővárosi étterem 2017-es teljesítményével így megismételte tavalyi sikerét, és immár negyedik alkalommal érdemelte ki az elismerést.

Jól járnak az áfacsökkentéssel a vendéglátóipari vállalkozások

2018. február. 09. 07:58
Újabb 30-40 milliárd forint marad a vendéglátóipari vállalkozásoknál az idei áfacsökkentésből - mondta a Világgazdaságnak Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Netpincér vállalta, hogy módosítja az éttermekkel kötött szerződéseit

2018. április. 27. 12:30
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a Netpincért üzemeltető Viala Kft. kötelezettségvállalását. A GVH értékelése szerint e vállalás alkalmas a versenyprobléma megoldására, mert lehetőséget teremt az éttermek számára arra, hogy saját csatornáikon a Netpincéren megjelenő áraknál alacsonyabb árakat‎ kínáljanak bizonyos körülmények között. Így megszűnik az éttermek ellenérdekeltsége, hogy más közvetítő portálokon kedvezőbb feltételeket alkalmazzanak.

Mérgezést okozott a csattanó maszlaggal szennyezett fűszerkömény

2018. április. 27. 09:58
Két embert kezelnek atropinmérgezéssel a budapesti Honvédkórházban, állapotuk jelenleg stabil. Mindketten – egymástól függetlenül – egy csattanó maszlag magokkal szennyezett fűszerkömény használata miatt lettek rosszul.

Újabb egységeket nyit Magyarországon KFC

2017. november. 16. 14:01
További üzleteket nyit Magyarországon a KFC gyorsétterem-hálózat, emellett új fejlesztési irányként bővíti a házhoz szállítási lehetőségeket is.

Halak és sajtok: kedden magyar éttermekben a francia gasztronómia

2017. március. 20. 13:01
Öt földrész 150 országában 2 ezer étterem népszerűsíti a francia gasztronómiát kedden a Gout de/Good France projekthez kapcsolódva, melyben idén már tizenöt magyar étterem is részt vesz.

Nem akarnak kötelező szervízdíjat a balatoni vendéglátósok

2017. május. 22. 09:02
A Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet támogatja, míg a balatoni vendéglátósok ellenzik a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 8-15 százalékos kötelező szervizdíj bevezetéséről szóló javaslatát.

Durván túlszámláztak külföldieknek egy Váci utcai vendéglátóhelyen

2017. június. 12. 10:01
Turisták fogyasztásának túlszámlázása miatt hajtottak végre akciót a belvárosi rendőrök egy pubban, 13 embert előállítottak. Az elmúlt másfél évben legalább 19 külföldi sértettet károsított meg összesen hárommillió forinttal a bűnszövetségben működő csoport.

Ötből egy tiszai étterem a zavarosban halászott

2017. július. 26. 17:44
Tisza menti éttermeket és halsütödéket ellenőrzött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A 49 vendéglátó egységből kilencnél találtak olyan halat, amelyről nem tudták megmondani, honnan származik. Összesen 600 kiló halat illetve halterméket kellett lefoglalni.

összesen: 29 db | 10 db/oldal

1 2 3