Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

51 találat a(z) "Erste" cimkére.

Megsértette a THM feltüntetésének szabályait az Erste és az FHB

2018. március. 19. 13:57
Az MNB 14 millió forintra bírságolta az Erstét, míg az FHB-t 4,5 millióra büntette többek között a teljes hiteldíj mutató (THM) feltüntetésére vonatkozó rendelkezések megsértése miatt. Az Erste a személyi kölcsönök és folyószámlahitelek, az FHB a lakáshitelek reklámozása során több esetben nem vagy nem feltűnően jelenítette meg a THM értékét.

Tavaly tovább gazdagodtak a tehetősebb magyarok

2018. március. 13. 14:58
Tovább nőtt tavaly Magyarországon a legvagyonosabb réteg vagyona. A privátbanki ügyfelek száma viszont csökkent, miután az Erste átvette a Citi Gold-ügyfeleket, akik közül többen prémiumkategóriássá váltak.

Az Erste private banking hazai igazgatója vezeti az Erste Group új privátbanki kompetencia központját

2018. január. 24. 11:59
Új privátbanki kompetencia központ végzi az Erste Group csoport Ausztrián kívüli privátbankjainak szakmai irányítását, koordinációját és támogatását a régió öt országában. Az új központot Kállay András, az Erste private banking hazai igazgatója vezeti.

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta a Market Central Ferihegyet

2018. január. 15. 15:01
Az Erste Ingatlan Alap tulajdonába került a legnagyobb magyar kiskereskedelmi park, a Market Central Ferihegy és a mellette található Quadrum irodaház. Az Erste Alapkezelő szerint a magyar gazdaság és a kiskereskedelmi piac bővülése a bérleti díjak növekedését hozhatja magával, ami kedvező kilátást jelent az ingatlanpiaci alapok hozamaira nézve.

Újabb privátbanki díjat nyert az Erste

2018. február. 27. 14:35
A legjobb befektetési szolgáltatásokat nyújtó intézmény lett Magyarországon az Erste az Euromoney felmérése szerint. Az Erste új, Pénz-, Tőkepiaci és Vagyonkezelés Üzletága a rugalmasságot és a gyorsaságot párosítja a banki háttér nyújtotta előnyökkel.

Adathalászok vetették ki hálójukat az Erste Bank ügyfeleire

2017. szeptember. 26. 11:02
Az Erste honlapján arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy információi alapján fennáll a veszélye egy olyan új adathalász tevékenységnek, amely célzottan a bank ügyfeleire irányul.

Összevonja befektetési szolgáltatásait az Erste

2017. szeptember. 14. 18:31
Az Erste-csoport egy üzletágba vonja össze befektetési szolgáltatásait. A pénz-, tőkepiacok és vagyonkezelés üzletág szeptembertől már működik, bár a folyamat jogi része csak 2019-ben zárulhat.

Fórián Zoltán vezeti az Erste agrár kompetencia központját

2017. október. 16. 14:44
Két év alatt csaknem 60 százalékkal nőtt az Erste agrárhitelállománya. A bank szakembereinek és ügyfeleinek az Erste agrár kompetencia központ nyújt támogatást, amelyet október 9-től Fórián Zoltán, az ágazat elismert szakembere vezet.

Sorszám nélkül, egy kávé mellett – a jövő bankfiókját nyitja meg az Erste Újbudán

2017. október. 11. 15:41
A digitalizáció térhódításával a bankfiókok szerepe nem tűnik el, de a változó pénzügyi szokásokhoz a személyes ügyintézés során is igazodniuk kell a hitelintézeteknek. A például Ausztriában és Csehországban már sikerrel alkalmazott koncepciót átalakított újbudai, Bartók Béla úti fiókjában teszteli Magyarországon az Erste. Ha beválik, több fiókban is barátságosabb környezet válthatja fel a jelenlegi pultos rendszert és a sorszámkiadó automatát.

Edukációs sorozatot indít kisvállalkozóknak az Erste és a Google

2017. október. 10. 10:12
Digitális Reggeli néven október 19-én indul útjára az Erste Bank és a Google által közösen szervezett ingyenes workshop sorozat, amelynek elsődleges célja a kisvállalkozások online jelenlétének erősítése.

összesen: 51 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6