Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

56 találat a(z) "Erste" cimkére.

Összeolvad három magyarországi biztosító

2018. március. 28. 17:00
Április elsejével egyesül a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG) három magyarországi biztosítója. Az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító a jövőben Union Biztosító néven folytatja tevékenységét. Az ügyfeleknek nincs dolguk, meglévő szerződéseik változatlan feltételekkel hatályban maradnak.

Megsértette a THM feltüntetésének szabályait az Erste és az FHB

2018. március. 19. 13:57
Az MNB 14 millió forintra bírságolta az Erstét, míg az FHB-t 4,5 millióra büntette többek között a teljes hiteldíj mutató (THM) feltüntetésére vonatkozó rendelkezések megsértése miatt. Az Erste a személyi kölcsönök és folyószámlahitelek, az FHB a lakáshitelek reklámozása során több esetben nem vagy nem feltűnően jelenítette meg a THM értékét.

Tavaly tovább gazdagodtak a tehetősebb magyarok

2018. március. 13. 14:58
Tovább nőtt tavaly Magyarországon a legvagyonosabb réteg vagyona. A privátbanki ügyfelek száma viszont csökkent, miután az Erste átvette a Citi Gold-ügyfeleket, akik közül többen prémiumkategóriássá váltak.

Egyszerűsített hitelfelvétellel segíti a kisvállalkozásokat az Erste

2018. május. 02. 12:59
Akár egyetlen igazolás beadása nélkül is öt napon belül több tízmilliós kölcsönhöz juthatnak az Erste Banknál a vállalkozók – a bank a hitelezés gyorsításával és egyszerűsítésével kíván részt venni a következő esztendőkre várt hitelezési gyorsulásban.

A vállalkozások finanszírozását segítő megállapodást kötött az Erste és az Európai Beruházási Alap

2018. június. 20. 09:29
Az Erste-csoport 50 millió eurós megállapodást kötött az Európai Beruházási Alappal osztrák, cseh, horvát, magyar, román, szlovák és szerb társadalmi célú vállalkozások finanszírozására.

Az Erste private banking hazai igazgatója vezeti az Erste Group új privátbanki kompetencia központját

2018. január. 24. 11:59
Új privátbanki kompetencia központ végzi az Erste Group csoport Ausztrián kívüli privátbankjainak szakmai irányítását, koordinációját és támogatását a régió öt országában. Az új központot Kállay András, az Erste private banking hazai igazgatója vezeti.

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta a Market Central Ferihegyet

2018. január. 15. 15:01
Az Erste Ingatlan Alap tulajdonába került a legnagyobb magyar kiskereskedelmi park, a Market Central Ferihegy és a mellette található Quadrum irodaház. Az Erste Alapkezelő szerint a magyar gazdaság és a kiskereskedelmi piac bővülése a bérleti díjak növekedését hozhatja magával, ami kedvező kilátást jelent az ingatlanpiaci alapok hozamaira nézve.

Újabb privátbanki díjat nyert az Erste

2018. február. 27. 14:35
A legjobb befektetési szolgáltatásokat nyújtó intézmény lett Magyarországon az Erste az Euromoney felmérése szerint. Az Erste új, Pénz-, Tőkepiaci és Vagyonkezelés Üzletága a rugalmasságot és a gyorsaságot párosítja a banki háttér nyújtotta előnyökkel.

Gazdaság és vállalkozói finanszírozás: rendkívüli idők, kedvező pillanatok

2018. április. 27. 11:26
Rendkívüli, megismételhetetlenül kedvező helyzetről árulkodnak a makrogazdasági mutatók, ám a számok mögé nézve már nem annyira szép kép tárul az elemzők szeme elé – hangsúlyozta Bod Péter Ákos a Corvinus Egyetem professzora, az MTA doktora az Erste Bank üzleti reggelijén a Magyar Tudományos Akadémián.

Zöldre váltott az Erste Bank

2018. április. 11. 17:58
Egy kisebb falu éves energiafogyasztását takarította meg tavaly az Erste Bank. A pénzintézet teljes mértékben zöld energiából fedezi áramigényét, mindezzel pedig jelentős mértékben hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez.

összesen: 56 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6