Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

59 találat a(z) "Erste" cimkére.

Összeolvad három magyarországi biztosító

2018. március. 28. 17:00
Április elsejével egyesül a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG) három magyarországi biztosítója. Az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító a jövőben Union Biztosító néven folytatja tevékenységét. Az ügyfeleknek nincs dolguk, meglévő szerződéseik változatlan feltételekkel hatályban maradnak.

Megsértette a THM feltüntetésének szabályait az Erste és az FHB

2018. március. 19. 13:57
Az MNB 14 millió forintra bírságolta az Erstét, míg az FHB-t 4,5 millióra büntette többek között a teljes hiteldíj mutató (THM) feltüntetésére vonatkozó rendelkezések megsértése miatt. Az Erste a személyi kölcsönök és folyószámlahitelek, az FHB a lakáshitelek reklámozása során több esetben nem vagy nem feltűnően jelenítette meg a THM értékét.

Tavaly tovább gazdagodtak a tehetősebb magyarok

2018. március. 13. 14:58
Tovább nőtt tavaly Magyarországon a legvagyonosabb réteg vagyona. A privátbanki ügyfelek száma viszont csökkent, miután az Erste átvette a Citi Gold-ügyfeleket, akik közül többen prémiumkategóriássá váltak.

Egyszerűsített hitelfelvétellel segíti a kisvállalkozásokat az Erste

2018. május. 02. 12:59
Akár egyetlen igazolás beadása nélkül is öt napon belül több tízmilliós kölcsönhöz juthatnak az Erste Banknál a vállalkozók – a bank a hitelezés gyorsításával és egyszerűsítésével kíván részt venni a következő esztendőkre várt hitelezési gyorsulásban.

A vállalkozások finanszírozását segítő megállapodást kötött az Erste és az Európai Beruházási Alap

2018. június. 20. 09:29
Az Erste-csoport 50 millió eurós megállapodást kötött az Európai Beruházási Alappal osztrák, cseh, horvát, magyar, román, szlovák és szerb társadalmi célú vállalkozások finanszírozására.

Kedvezményes számlát és hitelt kínál az Erste a társadalmi célú szervezeteknek

2018. július. 13. 11:29
Kedvezményes számlavezetési csomaggal és kedvező kamatozású, egyszerűsített ügyintézésű hitellel segíti július közepétől a társadalmilag hasznos vállalkozásokat, non profit szervezeteket és alapítványokat az Erste Bank.

Drágábban adják a lakáshiteleket a hazai bankokban

2018. július. 02. 11:57
A pénzpiaci kamatok emelkedése miatt megnőttek az elmúlt hetekben a bankok által kínált lakáshitelek kamatai.

Az Erste private banking hazai igazgatója vezeti az Erste Group új privátbanki kompetencia központját

2018. január. 24. 11:59
Új privátbanki kompetencia központ végzi az Erste Group csoport Ausztrián kívüli privátbankjainak szakmai irányítását, koordinációját és támogatását a régió öt országában. Az új központot Kállay András, az Erste private banking hazai igazgatója vezeti.

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta a Market Central Ferihegyet

2018. január. 15. 15:01
Az Erste Ingatlan Alap tulajdonába került a legnagyobb magyar kiskereskedelmi park, a Market Central Ferihegy és a mellette található Quadrum irodaház. Az Erste Alapkezelő szerint a magyar gazdaság és a kiskereskedelmi piac bővülése a bérleti díjak növekedését hozhatja magával, ami kedvező kilátást jelent az ingatlanpiaci alapok hozamaira nézve.

Újabb privátbanki díjat nyert az Erste

2018. február. 27. 14:35
A legjobb befektetési szolgáltatásokat nyújtó intézmény lett Magyarországon az Erste az Euromoney felmérése szerint. Az Erste új, Pénz-, Tőkepiaci és Vagyonkezelés Üzletága a rugalmasságot és a gyorsaságot párosítja a banki háttér nyújtotta előnyökkel.

összesen: 59 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6