Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

34 találat a(z) "Erdély" cimkére.

Meglepődhetnek az Erdélybe hazaköltöző nyugdíjasok

2017. március. 24. 10:16
Sokan csak akkor tudják meg, hogy külföldi munkáltatóik nem fizették utánuk a különböző hozzájárulásokat, amikor készülnek a nyugdíjba vonulásra.

A pártelnök nem fogadna az erdélyi autópályák kivitelezésére

2017. március. 16. 10:30
Még ebben a parlamenti ciklusban elkészül az észak-erdélyi autópálya és a IV. páneurópai közlekedési folyosó romániai része – mondta Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

Folytatódik a kereskedőház határon túli Exportakadémia tréningsorozata

2017. május. 03. 17:30
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) határon túli magyar vállalkozások képzését és átfogó tájékoztatását célzó tréningsorozata újabb állomáshoz érkezett. Ezúttal a kárpátaljai magyar cégek kapnak friss külpiaci információkat és gyakorlati ismereteket az MNKH Exportakadémia keretében.

Hol nyaralna a magyar? A tengernél vagy a magyar tengernél?

2017. június. 16. 17:00
Idén minden második magyar tervez üdülést – állapítja meg a GfK kutatása. A belföldi legnépszerűbb úti cél változatlanul a Balaton.

Székelyföldi magyar vállalkozóknak tart exportképzést a kereskedőház

2017. június. 07. 14:20
Kárpátalja után Erdélyben folytatódik a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) tréningsorozata, az MNKH Exportakadémia. A Gyergyószentmiklóson megvalósuló képzésen rendhagyó módon, iparági specifikumot átölelve a faiparról és erdőgazdálkodásról, valamint az ezekben rejlő üzleti- és gazdasági lehetőségekről kap átfogó tájékoztatást a résztvevő mintegy 50 helyi magyar vállalkozó.

Hiánypótlás: Magyarországon is terjesztenék az első erdélyi képregényt

2017. július. 21. 11:44
Az űrben játszódik az első erdélyi magyar képregénysorozat, melyet havilap formájában ad ki ősztől két kézdivásárhelyi képzőművész.

Drága a tűzifa Erdélyben, ha van egyáltalán

2017. január. 26. 15:30
Nemcsak a tartós hideg miatt számít hiánycikknek a fokozatosan dráguló tűzifa Erdélyben. A nagy fafeldolgozók is hozzájárulnak a szokatlan helyzethez.

Erdélyből már nem szívesen mennek külföldre epret szedni

2017. január. 23. 11:45
Egyre kevésbé népszerű az Eures, inkább állásközvetítőket keresnek meg azok az erdélyi munkavállalók, akik a jobb kereset reményében külföl¬dön akarnak dolgozni.

Ezért keres Vásárhelyen fele annyit a művészeti vezető, mint a kellékes

2017. január. 13. 15:30
A román kormány döntése értelmében február elsejétől 50 százalékkal növelik a közpénzekből működtetett kulturális intézményekben dolgozó előadóművészek – színészek, zenészek, táncosok –, valamint a kiszolgáló személyzet juttatását.

Motiváció nélkül nem lesz több tanár Erdélyben

2017. január. 12. 10:01
Pluszjuttatásokkal kellene vonzóvá tenni a pedagógusi pályát – ez az egyetlen ösztönző módja annak, hogy orvosolni lehessen az erdélyi magyar oktatásban egyre akutabb tanerőhiányt.

összesen: 34 db | 10 db/oldal

1 2 3 4