Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "épületenergetikai fejlesztések" cimkére.

Épületenergetikai fejlesztéshez pályázhatnak támogatásra a kkv-k

2018. március. 14. 16:01
Szerdától lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása pályázati felhívásra.

Újra megnyílt a kkv-kat célzó épületenergetikai GINOP-pályázat

2018. június. 05. 15:32
Újra benyújthatóak a támogatási kérelmek a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása című” felhívásra – tájékoztatott a kormány.

Kkv-k figyelem: épületenergetikai fejlesztések támogatására jelent meg pályázati felhívás

2018. február. 12. 12:57
Megjelent a megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatására kiírt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) keretében. A mikro-, kis- és középvállalkozások 52,5 milliárd forintos keretösszegre nyújthatják be igényeiket.

Új KEHOP-pályázat: 10 milliárd forint épületenergetikai fejlesztésekre

2016. május. 18. 16:00
A Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programjának keretében megjelent a „Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései” című (KEHOP-5.2.10) felhívás.

Épületenergetikai fejlesztések: Öt kórház pályázhat 2 milliárd forintra

2015. július. 07. 09:15
Megjelent az egyházi fenntartású kórházak, valamint a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ épületenergetikai fejlesztését támogató kiemelt felhívás.