Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

18 találat a(z) "energiahatékonyság" cimkére.

Energiahatékonysági szerződések statisztikai kezelése: itt az új gyakorlati útmutató

2018. május. 08. 18:40
Az energiahatékonysági szerződések statisztikai kezelésére vonatkozó új gyakorlati útmutatót tett közzé az Eurostat és az Európai Beruházási Bank (EBB).

Péntekig lehet pályázni a UPC energiahatékonysági versenyén

2018. június. 25. 15:02
Június 29-én zárul a UPC Magyarország anyavállalata, a Liberty Global által meghirdetett nemzetközi energiahatékonysági verseny, az Adaptive Power Challenge nevezési időszaka. A pénteki határidőig várják azokat a pályázatokat, amelyek segíthetnek megoldani a távközlési hálózatok energiafogyasztásának problémáit.

Új felhívás a Vidékfejlesztési Programban: 35 milliárd forint mezőgazdasági és feldolgozóüzemek energiahatékonyságának javítására

2018. január. 15. 14:01
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Mezőgazdasági és feldolgozóüzemek energiahatékonyságának javítása” című (VP5-4.1.6-4.2.3-17) felhívás.

Tiszta energia: az energiahatékonyságot és a megújuló forrásokat támogatja az EU

2018. január. 14. 13:14
A klímaváltozás káros hatásainak csökkentése az EU egyik prioritása. Az Európai Parlament (EP) sajtósai összefoglalták, hogy mit tesz az EP az energiahatékonyság növelése és a megújulók használatának ösztönzése érdekében.

Lakossági energiahatékonysági hitelprogram: még kedvezőbb feltételek

2018. január. 08. 17:30
Kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbben igényelhető január 8-tól a „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelprogram” az MFB Pontokon.

Energiahatékony technológiai megoldásokat díjaz a UPC anyavállalata

2018. április. 23. 07:59
A Liberty Global, amely a UPC Magyarország anyavállalata, valamint a Comcast médiavállalat, és a telekommunikációs iparági szereplőket képviselő szakmai szervezet, az SCTE hirdette meg azt a pályázatot, amelyen a távközlési hálózatok energiafelhasználásának csökkentését segítő megoldásokat díjazzák.

Korszerűsítenéd otthonod? Ezt a lehetőséget imádni fogod!

2017. szeptember. 18. 08:00
Az MFB első lakossági hitelprogramja több tízezer lakás, illetve családi ház korszerűsítését teszi lehetővé, ráadásul mostantól még könnyebben igényelhető az energiahatékonyság növelésére fordítható, nulla százalékos hitel! (x)

Rengeteg pénzt hagynak elillanni a magyar háztartások

2017. március. 06. 13:30
Magyarországon több száz millió négyzetméternyi tető szorulhat felújításra, holott csak a tető hőszigetelésével fűtésszámlánk akár 10 százalékát is megspórolhatjuk, ami országos szinten akár 10 milliárd forintot is jelenthet havonta a fűtési időszakban.

Hétfőtől igényelhető a nulla százalékos, lakossági energiahatékonysági hitel

2017. április. 24. 14:45
115 milliárd forintra pályázhatnak április 24-től azok a családi házak, társasházak és lakásszövetkezetek, melyek energetikai korszerűsítést és megújuló energiaforrások alkalmazását tervezik. Az országszerte 442 MFB Ponton elérhető, nulla százalékos kamatozású hitelből a természetes személyek esetében maximum 10 millió, a társasház és lakásszövetkezet kölcsönfelvevő esetén lakásonként maximum 7 millió forint igényelhető, akár húsz éves futamidővel.

Kkv-k figyelem: megjelent az energiahatékonyság-pályázat tervezete

2016. szeptember. 27. 18:03
A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében elindult a „Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel” című (VEKOP-5.1.1-5.1.2-16) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2