Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

126 találat a(z) "energetika" cimkére.

Innovációs versenyeket hirdet az E.ON és a Design Terminál

2018. március. 13. 17:58
Kreatív ötletversenyeket szervez tavasszal az E.ON annak érdekében, hogy több területen is megtalálja a legjobb jövőbe mutató energetikai megoldásokat. Az E.ON Vigyázz a madárra! innovációs versenyen a vállalat új megoldásokat keres a villamos hálózatokhoz kapcsolódó madárvédelmi problémákra, míg az E.ON Challenge.ON – A jövő energiája versenyen az energetikai piacot megreformáló legjobb ötleteket várja a zsűri.

Az energiatudatosságban segít az ötletverseny győztes applikációja

2018. május. 24. 16:58
Az E.ON Design Terminallal közös, Challenge.ON elnevezésű legújabb hackathonján, a jövő energetikai kérdéseire és kihívására keresett válaszokat. A megmérettetésen a Csapat nevű formáció nyert egy olyan alkalmazás ötletével, amely ösztönözné a felhasználókat a tudatosabb energiafelhasználásra, miközben hátrányos helyzetű családokon is segíthetne.

A BES Európa lett a PowerUp! verseny magyar győztese

2018. május. 11. 14:59
Közép- és Kelet-Európa legnagyobb energetikai versenyén, a PowerUp! hazai döntőjén a zsűri a BES Európát találta Magyarország legjobb energiaipari, illetve tiszta energiával kapcsolatos fejlesztésekkel foglalkozó, kezdő vállalkozásának.

Pécsi intelligens lakóház lett a legjobb hazai fenntarthatósági kezdeményezés

2018. május. 08. 16:03
Több fordulós kiválasztási folyamatot követően bejelentették a leginnovatívabb zöld projekteket, az E.ON Energy Globe Magyarország díj nyerteseit. A verseny fődíját a Kistelegdi 2008 Építészeti Iroda pécsi „REBORN HOME” elnevezésű, intelligens háza nyerte, melynek különlegessége, hogy az épület több energiát termel, mint amennyit fogyaszt.

Indul a budapesti hőgyűrű kiépítése

2018. június. 29. 16:28
A Főtáv Zrt. az Erzsébet hídon viszi át a távfűtést Budáról Pestre, egy kivételes eljárással pedig alagút is épül a Kossuth Lajos utca alatt.

A MET-csoporté lett a fél magyarországi gázhálózat

2018. június. 26. 11:02
A MET-csoport tulajdonába került a Tigáz Zrt., miután június 21-én, a szükséges zárási feltételek teljesülése után - többek között a Gazdasági Versenyhivatal és a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyásával - hivatalosan is lezárult a tranzakció.

Elégedett a hálózati elosztók teljesítményével a lakossági fogyasztók többsége

2018. június. 26. 08:58
A lakossági fogyasztók többsége elégedett a villamos energia hálózati elosztóinak, a vezetékrendszerek tulajdonosainak és üzemeltetőinek a teljesítményével a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal (MEKH) felmérése szerint.

Péntekig lehet pályázni a UPC energiahatékonysági versenyén

2018. június. 25. 15:02
Június 29-én zárul a UPC Magyarország anyavállalata, a Liberty Global által meghirdetett nemzetközi energiahatékonysági verseny, az Adaptive Power Challenge nevezési időszaka. A pénteki határidőig várják azokat a pályázatokat, amelyek segíthetnek megoldani a távközlési hálózatok energiafogyasztásának problémáit.

Felgyorsítják a horvátok a cseppfolyósított földgáz-terminál építését

2018. június. 15. 11:01
Megszavazta a horvát parlament a krki LNG-terminál (cseppfolyósított földgáz-terminál) építésének felgyorsításáról szóló törvényt. Az elfogadott jogszabály többek között csökkenti az adminisztratív terheket, rendezi a tulajdonviszonyokat az építkezési területen, valamint rendelkezik a tengeri területekre kiterjedő koncessziós jogokról és díjakról is.

Megkezdte a Főtáv a budapesti belváros bekapcsolását a távfűtésbe

2018. június. 06. 13:58
Az Erzsébet hídon átmenő távhővezeték kiépítésével megkezdte a Főtáv Zrt. a budapesti belváros bekapcsolását a távfűtésbe. A beruházás költsége csaknem 5 milliárd forint.

összesen: 126 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11