Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "előtakarékoskodás" cimkére.

Miből élnek majd a jövő nyugdíjasai?

2018. május. 16. 11:32
Az állami nyugdíj szinte kizárólagos szerepe a most nyugdíjba vonulók körében ma még megkérdőjelezhetetlen. De vajon hogyan képzeli el nyugdíjas éveit a fiatalabb korosztály, miből lesz pénzük a jövő nyugdíjasainak? Többek között erre kereste a választ a Groupama Biztosító megbízásából készült felmérés.

Nem számolnak nyugdíjas évekkel a magyar fiatalok

2016. október. 11. 10:31
A magyar fiatalok várható élettartamukat és nyugdíjba vonulásuk időpontját egyaránt 68,8 évre teszik, vagyis egyáltalán nem számítanak nyugdíjas évekre – derül ki az NN Biztosító reprezentatív kutatásából.

Egyre többen tesznek félre a nyugdíjas évekre

2016. november. 18. 11:31
Egyre kevesebben vannak azok, akik csak az államtól várják majd a nyugdíjat, mind többen gondoskodnak valamilyen formában magunk is a jövőbeni ellátásunkról.

A munkáltatói gondoskodás mentheti meg a nyugdíjat

2016. november. 16. 16:02
Ugyan a hazai cégvezetők közel fele nyitott arra, hogy a januártól magasabb közteher mellett is a cafeteria juttatások keretében támogassa munkavállalói nyugdíj- vagy egészségcélú előtakarékosságát, a legnépszerűbb béren kívüli elem azonban biztosan az adómentes készpénz lesz.

Nyugdíjra spórolásban valamivel jobbak a nők

2015. december. 29. 17:30
Az egyszeri díjas nyugdíjbiztosítást kötők 52 százaléka, míg a rendszeres díjas nyugdíjbiztosítást kötők 57 százaléka nő a K&H Biztosító ilyen biztosításokat kötött 4 ezer ügyfele közül.