Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

15 találat a(z) "életbiztosítás" cimkére.

Miért nem kapós az életbiztosítás Romániában?

2018. április. 16. 13:58
Tavaly 21 százalékkal bővült Romániában a megkötött életbiztosítások állománya, ám még mindig alacsony azoknak az aránya, akik hasonló kötvényeket kötnek.

Hiányosan tájékoztatta ügyfeleit az Aegon Biztosító

2017. március. 27. 13:16
Az MNB 45 millió forint bírságot szabott ki az Aegonra a biztosító működését érintő nem megfelelő eljárások, a biztosítási szerződések hiányos tartalmi elemei, illetve az ügyfél-tájékoztatásra és panaszkezelésre vonatkozó jogsértések miatt.

Jegybanki kalkulátor segít összehasonlítani a különféle élet- és nyugdíjbiztosításokat

2017. június. 06. 14:31
Az MNB honlapján elérhető a megtakarítási élet- és nyugdíjbiztosítások közti tájékozódást segítő, a konstrukciók teljes költségmutató (TKM) értékeit összehasonlító alkalmazás. A jegybank által fejlesztett program révén a fogyasztók egyszerűen, átlátható felületen választhatják ki az igényeiknek megfelelő biztosítást.

Jóval olcsóbbak lettek a befektetési életbiztosítások

2017. február. 03. 13:16
Jelentősen, átlagosan negyedével csökkentek az újonnan kínált befektetési életbiztosítások ügyfélköltségei a Magyar Nemzeti Bank (MNB) januártól hatályba lépett ajánlásának köszönhetően. A termékpaletta a felére csökkent, a magasabb költségű befektetési életbiztosítások kiszorultak a piacról.

Tartunk a váratlan kiadásoktól, mégsem készülünk fel azokra

2017. április. 25. 13:02
Az emberek 75 százaléka aggódik valamilyen váratlan esemény miatt, ugyanakkor nincsenek kellő ismereteik azokról a pénzügyi termékekről, amelyek ezekben a nehéz élethelyzetekben segítséget tudnak nyújtani.

A gyermektelenek tartanak a családalapítás költségeitől

2016. október. 04. 16:30
Bár Magyarországon javul a gyermekvállalási kedv, és a többség rendszeres megtakarításokkal is igyekszik a családalapításhoz anyagi hátteret biztosítani, a gyermekvállalás előtt állók kétharmada tart a kiadásoktól – derült ki a CIG Pannónia Életbiztosító felméréséből.

Átláthatóbbak és közérthetőbbek lesznek az életbiztosítások

2016. június. 29. 15:02
Az etikusnak gondolt életbiztosítások elterjesztése érdekében a jegybank ajánlást ad ki a befektetési egységekhez kötött (unit-linked) életbiztosításokhoz. A felügyelet ettől azt várja, hogy a közbizalmon alapuló, hosszú távon stabil állományok épülhetnek fel a biztosítóknál.

A hagyományos életbiztosításokat is össze lehet hasonlítani

2016. január. 28. 13:00
A nyugdíjcélú és a befektetési életbiztosítások után a biztosítóknak ez évtől közzé kell tenniük a hagyományos megtakarítási életbiztosítások teljes költségmutatóját is. így az ügyfeleknek pontosabb képük lesz arról, mit kapnak a pénzükért.

GVH-bírság életbiztosítások megtévesztő reklámja miatt

2016. január. 21. 11:45
Összesen közel százmillió forint bírságot szabott ki a GVH a 4Life Direct és a Red Sands Life cégekre, a társaságok időseket célzó életbiztosításának tisztességtelen reklámja miatt. A 4Life Direct fellebbez a döntés ellen.

Hiába összehasonlíthatók, továbbra is drágák az életbiztosítások

2016. február. 24. 10:31
Úgy tűnik, az életbiztosítások esetében egyelőre hiába vezették be a konstrukciók összehasonlítását lehetővé tevő teljes költségmutatót, ettől még nem indult be az árakat leszorító piaci verseny.

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2