Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

314 találat a(z) "élelmiszer" cimkére.

Pokolian jól szerepelt a Gyulai szalámija Brüsszelben

2017. július. 18. 19:32
Kivitelének növekedését reméli a Gyulahús Kft. attól, hogy a Nemzetközi Íz és Minőség Intézet két aranycsillaggal díjazta egyik termékét.

Édes év vár a csokoládé kedvelőire

2017. július. 18. 08:44
Folyamatos csökkenéssel tíz éve nem látott alacsony szint közelébe jutottak a világpiaci kakaóárak. A csökkenést az idézte elő, hogy a kínai kereslet növekedése elmaradt az előrejelzésektől, a termelőknél és a kakaóőrlőknél emiatt kapacitástöbblet alakult ki.

Kefireket vizsgált és kóstolt az élelmiszerbiztonsági-hivatal

2017. július. 14. 14:01
Laboratóriumban vizsgálta 18 natúr kaukázusi kefir fehérje és zsírtartalmát, valamint ellenőrizte a csomagolóanyagból történő esetleges káros anyag kioldódást a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A kefireket profi és amatőr kóstolók véleménye alapján rangsorolták is.

Megtizedelheti az étel- és italautomatákat az új szabályozás

2017. július. 14. 08:01
A szakszövetség szerint több ezer ital- és ételautomata tűnhet el és üzemeltető cégek is megszűnhetnek, mivel az új jogszabály hátrányosan érinti a működtetőket, egyes előírásai pedig teljesíthetetlenek.

Őstermelőket ellenőrzött a nagybani piacokon a Nébih

2017. július. 11. 17:45
Csaknem négy tonna zöldség és gyümölcs értékesítését tiltotta meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2017 tavaszán a nagybani piacokon végzett ellenőrzései során, amelynek keretében 135 őstermelő portékáját vizsgálták meg a hivatal szakemberei.

Ne egye meg, ha ilyen babapiskótát vásárolt

2017. július. 10. 14:44
Azonnal kivonta a forgalomból a Belkorn Biskids Bio almás ízű babakekszeket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), miután abban egy rákkeltő anyagból, az akrilamidból az elfogadott maximális érték több mint tízszeresét mutatta ki a belga társhatóság.

Magas feldolgozottságú termékek lökhetik tovább a magyar agrárexportot

2017. július. 07. 14:44
Ugyan a hazai agrár-külkereskedelem nagyot fejlődött az utóbbi években, Magyarország továbbra sem használja ki a benne rejlő agroökológiai potenciált. A további erősítéshez a magasabb feldolgozottságú termékek exportban képviselt súlyának növelésére van szükség.

Ételmérgezésekhez vezet itthon a munkaerő elvándorlása

2017. július. 07. 14:01
Jelentős mértékben megszaporodtak az ételmérgezés gyanújáról szóló bejelentések, és az ellenőröknek egyre többször kell soron kívüli oktatást elrendelniük a tudatlan konyhai újoncok miatt a vendéglátásban.

Felgyógyult a madárinfluenzából a Pannon Fine Food

2017. július. 05. 17:31
Ismét csaknem teljes kapacitással működik a hízott liba és kacsa feldolgozásával foglalkozó orosházi Pannon Fine Food Kft.

Nagyban csalt a juhtúróval a kistarcsai kistermelő

2017. január. 27. 14:01
Nagykereskedésben vásárolt szlovák juhtúrót és vajat csomagolt át, majd értékesített saját termékként egy kistarcsai kistermelő. A Nébih közel fél tonna jelöletlen, részben penészes tejterméket foglalt le.

összesen: 314 db | 10 db/oldal