Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

20 találat a(z) "elektromobilitás" cimkére.

A jövő startup vállalkozásait keresi az InnoEnergy

2018. november. 02. 15:37
A kontinens leginnovatívabb, villamosenergia-tárolással foglalkozó startup vállalkozásait keresi egy nemzetközi pályázat keretein belül a fenntartható energiával foglalkozó európai innovációkat felkaroló InnoEnergy.

Minél több áll forgalomba, annál olcsóbbak lesznek az elektromos autók

2018. március. 07. 13:29
Az elektromos autókból még világszerte kevés van, de egyre népszerűbbek lesznek, ahogy az automatizált járművek elterjedése is biztosra vehető - áll a Magyar Lízingszövetség összeállításában, amelyből kiderül, hogy a villanyautók akkumulátorainak kapacitása növekedni fog a jövőben, az áruk pedig csökkenhet, 2030-ban pedig már az autók közel 50 százaléka alternatív hajtású lehet.

Elektromos járművek motorvezérlő egysége lett a győztes ötlet a startup versenyen

2018. június. 21. 16:58
Az észtországi Zubax Robotix nyerte a PowerUp!-t, a technológiai innovációkra szakosodott startup vállalkozások legnagyobb európai versenyét. A fejlesztésükben elkészült motorvezérlő egység 10 százalékkal képes növelni az elektromos erőforrással hajtott repülőgépek energiahatékonyságát.

Tatabányán épít üzemet a dél-koreai Doosan

2018. július. 05. 09:58
A dél-koreai Doosan a tatabányai ipari parkban elektromos autók akkumulátoraihoz szükséges rézfólia előállítására alkalmas üzemet épít, amelyben 200 új munkahelyet teremtenek.

Felfüggesztette az elektromos, a hibrid és a gázüzemű autók értékesítését a Volkswagen

2018. augusztus. 06. 07:58
Felfüggesztette a német Volkswagen csoport (VW) az elektromos és a hibrid meghajtású, valamint a gázüzemű autók értékesítését, mert a vártnál nehezebb a felkészülés az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek megállapítására szolgáló új nemzetközi szabványra (WLTP).

Mentesíthetik az elektromos teherautókat az úthasználati díj alól Németországban

2018. április. 13. 08:01
A német közlekedési miniszter, Andreas Scheuer az elektromos teherautók mentesítését javasolja az úthasználati díj megfizetése alól a jövő év elejétől.

Fél év alatt 300 e-töltőpontot adhatnak át Magyarországon

2017. október. 26. 13:13
Közel 300 elektromosautó-töltő pontot kíván nyitni jövő májusig Magyarországon az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. A társaság a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) támogatásával dolgozik azon, hogy e-töltés szempontjából átjárhatóvá váljon az ország.

Üzemanyagként lehet majd értékesíteni az áramot az elektromos autók töltéséhez

2017. október. 25. 14:01
A Nemzetgazdasági Minisztériumban (NGM) az év végéig elkészül az elektromobilitást szabályozó átfogó törvény tervezete, amely tartalmazza majd azt is, hogy amint áthalad az áram az e-töltőponton, jogi értelemben villamosenergia-termékből üzemanyagtermékké változik.

A reméltnél jóval tovább tarthat az elektromos autók térhódítása

2017. október. 16. 09:28
Az infrastruktúra hiánya és az emberi hozzáállás miatt nem reálisak azok a jóslatok, hogy tíz éven belül mindenki elektromos autóval fog járni.

Csak elektromos autókat lehetne forgalomba helyezni Szlovéniában 2030 után

2017. október. 13. 08:44
A szlovén kormány csütörtöki ülésén elfogadta az alternatív üzemanyagokról szóló stratégiáját, amely szerint 2030 után nem lehetne benzines és dízeles autókat regisztrálni az országban.

összesen: 20 db | 10 db/oldal

1 2