Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

29 találat a(z) "egyetem" cimkére.

Kimagasló eredménnyel zárult az ELTE és a Café közös reklámos kurzusa

2018. május. 19. 11:58
Véget ért a Café-csoport az ELTE Kommunikáció és Média szakával közösen, februárban indított Tartalommarketing képzése, amelyet végül 4,35-ös átlaggal zárták a diákok. Közülük a legjobb teljesítményt nyújtó hallgató fél éves gyakornoki munkalehetőséget kapott a Café Communications-től.

Önfertőtlenítő padlóburkolatot dolgoz ki a Graboplast és a Pannon Egyetem

2018. január. 12. 17:59
Világszinten is innovatív, önfertőtlenítő és -tisztító, kopásálló és flexibilis felületű padlóburkolatot dolgoz ki közösen a győri Graboplast Zrt. és a veszprémi Pannon Egyetem, amelyre közel egymilliárd forint európai uniós támogatást nyertek. Az új padló segítségével csökkenteni tudják a kórházi eredetű fertőzések számát.

Minden a felsőoktatásról: pályaválasztás, felvételi, diákhitel

2018. január. 11. 10:58
A felvételi eljárásról, a pályaválasztás dilemmáiról és a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási lehetőségeiről is szó lesz a felvételizők hétvégéjén, január 13-14-én.

Új típusú étrendkiegészítő termékcsaládot fejlesztenek Győrben

2017. szeptember. 25. 09:01
Új típusú, gyógynövényeket is tartalmazó étrendkiegészítő termékcsaládot fejlesztenek Győrben. A kutatás-fejlesztésre 856,5 millió forintot fordítanak, amiből mintegy 510 millió forintot az Európai Unió biztosít.

Ez jutott Szlovákiának az egyetemi rangsorban

2017. október. 18. 08:45
A pozsonyi Komenský Egyetem a CWUR rangsorolása szerint az egyetlen szlovákiai oktatási intézményként került be a világ legjobb egyetemei közé.

Együtt erősíti az innovációt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Semmelweis Egyetem

2017. október. 06. 15:29
Együttműködési megállapodást kötött a Semmelweis Egyetem a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvánnyal (BVK). A felek célja, hogy együttműködésük nyomán versenyképesebb, hatékonyabb, tudáson és innováción alapuló gazdasági élet alakuljon ki Budapesten.

Még tíz napig lehet jelentkezni a Diákhitel Központ ösztöndíjára

2017. május. 16. 19:17
Még tíz napig pályázhatnak diákhitel ösztöndíjra azok a 40 év alatti, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták és főiskolások, akiknek hatályos diákhitel szerződése van és tanulmányi eredményük kiváló.

Kínában ismerkednek a legmodernebb technológiákkal a Huawei magyar ösztöndíjasai

2017. május. 09. 18:33
Megkezdte három hetes kínai tanulmányútját a Huawei Technologies kínai távközlési berendezés gyártó és infokommunikációs konszern szakmai ösztöndíját elnyerő tíz magyar egyetemi hallgató.

Sós vízben oldódó drónt fejlesztenek a Szegedi Tudományegyetemen

2017. június. 12. 13:31
Kizárólag sós vízben oldódó, 3D nyomtatásra alkalmas polimer előállításán dolgoznak a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói. A világon egyedülálló anyagot egy drón prototípusának fejlesztésében alkalmazzák majd.

A magyar egyetemisták több mint fele dolgozik a tanulás mellett

2017. július. 28. 14:00
A magyar egyetemi hallgatók 58 százaléka dolgozik tanulmányai mellett, míg a külföldi hallgatóknál ez az arány 26 százalék.

összesen: 29 db | 10 db/oldal

1 2 3